anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal Vietnam, Vung Tau

AntonelaDorosan
Începător
Buna ziua!
De câteva zile sunt in Vietnam, Vung Tau, iar numărul meu nu e activ, eu având opțiune de roaming activ.
Ce trebuie sa fac pentru a-mi putea folosi numărul aici?
1 Soluţie acceptată‚

TheSpecialist
Maestru
In primul rand asigura-te ca ai activ roamingul pt "Toate țările" , sa nu fie doar pe SEE. Verifica in My Orange acest aspect.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember
Prima intrebare (la care avem nevoie de confirmare din partea ta): operatorul partener Orange are semnal unde esti tu (pe frecventele suportate de telefon)? In tara/tarile unde ai facut escale, ai avut semnal?

Anonim
Neaplicabil
Cred că pentru tine ar fi mai profitabil să folosești o cartelă SIM prepay locală. Mi-a povestit un prieten care a fost în Vietnam că a cumpărat o cartelă cu 5 dolari americani și a avut 15 GB de net.

Pololică
#StarMember
In cazul colegului, da, s-ar putea sa fie o solutie (depinde cat sta si ce face), dar s-ar putea sa aiba nevoie de aplicatia bancara si pentru 2FA, are nevoie de SMS-ul de confirmare, deci tot are nevoie de numarul de Romania.

mihai_13
Maestru
Antonela - cum te ai pregatit tu pentru aceasta calatorie din punct de vedere telefonic ? - nu cred ca te-ai pregatit - ai aici tarife https://www.orange.ro/roaming/vietnam PENTRU PREPAY https://www.orange.ro/roaming/vietnam/#abonament PENTRU ABONAMENT - activeaza din meniul telefonului roaming activ - intra la retele GSM si dai cautare sa vezi pe care retea ai acces - sper sa reusesti .

TheSpecialist
Maestru
In primul rand asigura-te ca ai activ roamingul pt "Toate țările" , sa nu fie doar pe SEE. Verifica in My Orange acest aspect.