anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul in Roaming dezamăgitor ..

DianaCosmina
Începător
Bună ziua. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că internetul de la Orange este un dezastru. Am această cartelă de ani buni, dar o să renunț cu cel mai mare drag la Orange. Îmi reîncarc cartela de aproximativ 2 ori pe lună cu opțiunea de 14 euro pt ca rămân fără internet destul de repede folosind cartela în roaming dar sunt total dezamăgită, merge extrem de greu.
5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru
Daca esti in roaming semnalul gsm si viteza de date mobile DEPIND de reteaua pe care te cuplezi in roaming -

Viocat
Senior certificat
Probabil ai depasit limita de utilizare rezonabila si de aia ramai asa rapid fara internet

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Roaming inseamna folosirea retelei operatorilor din tarile in care calatoresti, tu fiind client al unui operator din alta tara. Daca alea sunt serviciile lor, aia vei avea si tu. Nu tine de Orange. Dar ceea ce poti sa faci este sa dai o selectie manuala de retea, in caz ca alti operatori parteneri din tara respectiva au semnal sau servicii mai bune. Dar din nou, serviciile oferite de operatorii de roaming tin doar de ei. Nu si de Orange.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Internetul în roaming, prin rețeaua Orange este, în general, limitat, mai ales după amiaza și seara, la maxim 2 Mbps. În cazul tău, fiind preponderent în roaming, conform politicii de utilizare roaming st like, la un moment dat ți se va blca accesul pe bază de abonament/EO, urmând a folosi serviciile în roaming la tarife standard.

Anonim
Neaplicabil
În trecut ANCOM au amendat Orange și Vodafone în urma sesizărilor din partea clienților pt. internetul de proastă calitate în roaming și nici nu știți pt. ce: - LIMITARE VITEZA (adică internetul pe 4G/4G+ era la parametrii de 2G/3G).