anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet în roaming dupa 7 zile Cost 13euro

Motisan123
Junior

ca doar no sa ieie din mega😂

DanielaH_0-1713938025391.png

 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți da detalii în ce țară ai fost plecat? Pentru că este important!

MCostel
Explorator

Salut,

Este pe bune sau doar o eroare contorizare  în aplicație.

Detaliază situația în care te afli.

Trixen
#StarMember

Salutare,

Pentru a intelege situatia, este necesar sa ne povestesti mai multe:
- de cat timp ai abonamentul? e un abonament nou, sau ai deja vechime? Nu stiu daca abonamentele foarte noi intra sub incidenta consumului rezonabil
- in ultimele 4 luni, ai fost plecat mult din tara? Consumul rezonabil face referire la calatorii ocazionale, iar daca petreci mult timp plecat din tara se considera ca nu te mai incadrezi
- in ce tara/tari ai fost si ai facut acel consum? Este tara parte din Spatiul Economic European? Eu am facut candva cost suplimentar 50 euro si mi-a fost taiat accesul in roaming de catre cost control cand am avut o escala in Canada... nu cred ca am stat 5 minute pe telefon, ca voiam sa verific informatii legate de zbor. 😅

FLo1
#StarMember

Scenariul pare clar: abonat utilizând telefonul în roaming este taxat pentru resursele consumate din credit întrucât s-a aflat într-o zonă din afara SEE. Cu siguranță la intrarea în spațiul acelei țări un SMS cu tarifele, resursele și condițiile de utilizare a fost comunicat de către Orange. 

Sfatul meu în astfel de situații: limitare la conexiuni wifi (hotspot local), dezactivarea SIMului și toată lumea va fi fericită. Altfel, după efectuarea cheltuielii, orice explicație nu scutește abonatul de plata consumului de pe cont.

Razvan
#StarMember

Pare că a fost taxat la tarife standard și nu pe extraopțiuni. Ori a fost taxat la tranzitul unei țări din afara SEE, ori în SEE in baza regulamentului roaming like at home. 

arsradu
#StarMember

Salut,

Dupa cum iti spuneam si pe celalalt topic, in cazul asta ai depasit limita de utilizare rezonabila a serviciilor de roaming.

Ai aici mai multe informatii in sensul asta.

In acest moment, taxarea se face pe cost suplimentar la abonamente, si pe credit la prepay, pana la revenirea in tara si restabilirea unui consum normal (mai mult in tara decat in afara). 

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Salut @Motisan123

Vrei sa semnalezi o problema sau doar ne arați cat ai consumat in roaming? Poti reveni cu mai multe detalii?

DanielaH
Moderator

@Motisan123, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe informații despre situația ta pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.