anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce în Italia am roaming cu intermitență?

Geac
Junior
Sunt în Italia de 3 zile , roamingul functioneaza cu intermitenta, un minut am 10 minute nu. Am stat în Austria 4 zile înainte și nu am avut nici o problemă. Orange se laudă cu servicii de calitate, dar din experienta mea din ultima perioadă și din ofertele de roaming de pe prepay am impresia că utilizatorii de prepay care vor și roaming îi încurcă. Poate mă lămurește cineva, că eu deja incep să îmi fac o părere și vreau și alte opinii.
34 Răspunsuri 34

Razvan
#StarMember
Pe ce rețea te-ai conectat? TIM/Wind? Abonament sau prepay? Cât ai consumat resurse de internet în perioada în care ai stat în Austria?

Jay
Campion certificat
Daca in Austria merge si in Italia nu, eu inteleg ca problema este in Italia, nu la Orange.. Si eu am fost in Italia acum 3 ani si, cred ca am mers pe automat.. N-am avut nicio problemă.. si aveam cartela într-un telefon luat de la digi, care rămânea fără semnal pe cartela digi in mod constant..

Anca07
#StarMember
Alege optiunea de a te conecta automat la reteaua cu cel mai bun semnal. Eu am fost pe vodafone conectat in roaming in Italia si a functionat perfect!

Razvan
#StarMember
Arunca o privire și pe acest topic https://comunitate.orange.ro/questions/1973517-intampinat-limitari-viteza-roaming-see Când te-ai conectat pe rețeaua Vodafone, ca în luna iunie, în Grecia nu am reușit sa ma conectez neam nici pe 2/3/4G pe Vodafone Gr.

Geac
Junior
Folosesc telefonul mobil de 19 ani , folosesc roaming de vreo 16 ani, am folosit conex , vodafone, zap dialog orange, plus o grămadă de cartele telefonice din Europa. Deci nu e de la telefon. Nu e de la rețelele italiene, cum spuneam pe cartele Digi este roaming cât vrei.

Razvan
#StarMember
Mda, întreruperile apar doar seara sau la orice ora? Pune un test de viteza aici, prin intermediul aplicației speedtest.

Razvan
#StarMember
Vezi aici discuții detaliate despre roaming în SEE by Orange. https://forum.softpedia.com/topic/1098676-roaming-orange/page__st__1908#entry24965596

Geac
Junior
Clarificări pentru cine nu a înțeles: problema este pe trei (3) terminale diferite ( telefoane) , problema este identică ( roaming cu intermitenta) ,pe terminale cu cartele de la alte companii ( nu contează care) nu apar probleme acestea, iar la 160 km mai în urmă în Austria totul era ok. De ce?

Razvan
#StarMember
Tot nu ai răspuns, zona, locația și orele în care apar probleme? Ai dat restart la telefoane?

Geac
Junior
Raspuns pentru Răzvan: problemele au început în momentul când am intrat în Italia și durează de atunci 3 zile, iar ora nu contează că e zi sau noapte.

Razvan
#StarMember
Ok, ce opțiune ai? Mai ai resurse incluse? Sunt multe cauze pentru care nu merge? Trebuie mai multe detalii. Nu putem sa ghicim în globul de cristal. Ești pe prepay sau abonament?

delfinas
#StarMember
Nu e vina Orange, ci a retelei italiene care iti asigura semnalul acolo. Daca Orange Romania ar asigura semnalul si acolo, nu ar mai exista roamingul. Daca in Austria a fost ok si in Italia, nu, e clar ca o pb a retelei italiene.

Geac
Junior
Nu mai contează, am vorbit și la relații cu clienții, am primit aceleași răspunsuri italienii sunt de vină, compania la care plătesc nu mă poate ajuta. Ok . O să încerc și la alții, să nu mă rezolve și alții, că în 2019 e greu cu tehnologia și o companie de telecomunicații nu știe ce se întâmplă. Poate știe șoferul directorului de marketing care face politicile de fidelizare a clienților.

Razvan
#StarMember
Nu e de la rețeaua italienilor, dacă spui ca merge digi mobil. Refuzi în continuare sa răspunzi la întrebări: prepay/abonament, câte date ai consumat în Austria, ca poate nu mai ai resurse, poate traficul din afara a depășit pe cel intern, teste de viteza nu vrei sa faci, cum vrei sa te ajutam?