anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date mobile nefuncționale Franța

PetronelDum
Începător

Mi am reîncărcat astăzi cartela cu oferta 12e internațional , nu îmi merge internetul și nici apelurile,sunt de 15zile în Franța. 

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Petronel, bun venit in Comunitate!!!

Esti plecat din tara de 15 zile sau mai demult? De cand ai problema asta? Ai incercat sa cauti manual o retea din Franta? Unde ai activat roamingul?

FLo1
#StarMember

@PetronelDum: Bun venit în Comunitate. Pentru Franța ar trebui să te conectezi direct prin Orange FR, dar pe parte de date mobile nu are semnal chiar extraordinar peste tot, mai ales la periferirii, provincie. Aici aici o hartă a acoperirii pentru Orange.FR. Poți încerca alți operatori locali destul de ok ca semnal și poate cu șanse mai bune de funcționare în zona în care te afli acum. De exemplu încearcă cu Bouygues Telecom, mi s-a părut ok pe la periferiile Parisului, unde OrangeFR punea probleme. Ai aici o hartă a acoperirii a celor de la Bouygues Telecom, chiar cu 5G în multe locații.

Pe de altă parte, dacă tocmai ce ai încărcat, atunci ar fi indicat cel puțin un restart pentru actualizarea contului. Revino cu detalii dacă s-a schimbat ceva între timp.

DanielaH
Moderator

@PetronelDum, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. De cât timp ești în roaming?