14-08-2024 01:27 PM - editat 14-08-2024 01:28 PM
Salut, locuiesc in UK si am o cartela prepay Orange de Romania, de cativa ani buni. Recent am inceput sa imi asociez conturile online romanesti cum ar fii Emag, OLX etc cu, cartela de Romania. Problema este ca nu am putut niciodata sa primesc mesaje/SMS-uri pe cartela Orange, cand sunt plecat din tara, de multe ori nici sa o incarc folosiind aplicatia nu merge pana nu ma duc in tara la un magazin Orange. Multe site-uri imi cer un cod de verificare primit prin SMS pentru a ma putea loga pe ele, dar pentru ca nu pot primi SMS-uri, sunt blocat afara de pe aceste site-uri, ce pot sa fac?
Stiu ca imi trebuie o optiune de minim 15 euro pentru roaming, dar daca nu vreau sa sun sau sa trimit eu mesaje, dar doar ca sa primesc, ce este de facut? Dintr-e toate cartelele pe care le-am avut (Romanesti si Englezesti), numai cartela Orange are aceasta chestie...
la 19-08-2024 09:45 AM
@GeoDnG, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
la 19-08-2024 11:48 AM
Din pacate, nu. Nu pot face nimic fara sa fiu in Romania sau sa am pe cineva in Romania cu card romanesc, nici macar nu pot incarca prin aplicatie folosiind un card britanic, cu care am mai incarcat inainte (din Romania).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor