la 22-08-2024 05:33 PM - editat ultima oară la 23-08-2024 09:48 AM de DanielaH
buna Ziua ! Ați pățit să nu vi se consume GB de trafic din aplicație și să mergeți direct pe cost suplimentar?
a mai avut cineva această problemă?
care este rezolvarea?
la 22-08-2024 10:49 PM
Din pacate, roamingul e pt deplasari scurte in strainatate si asa e in cazul tuturor providerilor din Europa. Era bine daca stateai 2-4 saptamani in Germania si 2 luni in tara, puteai folosi linistit resursele din abonament.
Daca iesi mai ieftin, ia-ti o cartela germana pt perioada in care stai acolo. In plus, profita de orice wifi pe care il ai in zona.
la 22-08-2024 05:53 PM
Salutare!
Îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate! Din păcate, noi nu avem cum să te ajutăm, pentru că suntem în mare parte tot clienți, ca și tine. Cel mai bine este să faci o sesizare scrisă din My Orange, secțiunea Contact.
De acolo, le scrii de unde scrie Trimite-ne un mesaj și sperăm să primești un răspuns pe măsură.
Neavând acces la contul tău de client, nu avem de unde să știm ce s-a întâmplat și doar ei pot lămuri!
Baftă!
la 18-09-2024 02:46 AM
Eu am scris la Orange și m au îndemnat să citesc regulamentul?! Cred ca mă reîntorc la abonament la Digi unde nu am pățit niciodată așa ceva!
22-08-2024 05:54 PM - editat 22-08-2024 05:57 PM
Daniel, bun venit in Comunitate!!!
Te rugam sa stergi numarul de telefon in captura, nu e bine sa-l vada toata lumea.
Cat despre pb ta, nu stiu ce abonament ai, presupun ca e vb de Smart Plus 25, dar s-ar putea ca acel trafic inclus pt alte tari non SEE sa nu fie aplicabil in tara in care esti (e doar pt cateva tari) si atunci s-a facut extracost.
Presupun ca ai primit si un mesaj de avertizare, cand ai depasit 50 de euro. Daca ai aprobat sa se treaca mai departe pe extracost, nu ai altceva de facut decat sa platesti.
la 22-08-2024 07:31 PM
Dar până să mi trimită asta de ce nu s-au consumat acei GB 36 la număr
la 22-08-2024 07:53 PM
Salutare!
Pentru puțin context : cum stai cu consumul în SEE? Dacă ai consumat mai mult afară este normal să treci direct pe cost și nu pe resurse.
la 22-08-2024 08:14 PM
De cand esti in afara tarii si unde anume?
Daca ai folosit, in ultimele 2 luni, trafic mai mult in roaming in zona SEE, decat in tara, ai depasit limita rezonabila de consum in roaming si nu ti se mai consuma din traficul inclus in abonament.
Daca esti intr-o tara non SEE, care nu e in lista celor in care ai activ acel 1 GB, faci, de asemenea, extracost.
la 22-08-2024 10:11 PM
In momentul de fata sunt in Germania, lucrez aici ca și inginer și lucrez cam în schimburi o lună maxim 2 in Germania cu 2-4 săptămâni maxim în țară.
crezi ca poate exista o rezolvare pentru problema mea. Adică totuși plătesc un abonament de 30 euro pentru niște servicii pe care nu le primesc în schimb sunt supra taxat.
la 22-08-2024 10:49 PM
Din pacate, roamingul e pt deplasari scurte in strainatate si asa e in cazul tuturor providerilor din Europa. Era bine daca stateai 2-4 saptamani in Germania si 2 luni in tara, puteai folosi linistit resursele din abonament.
Daca iesi mai ieftin, ia-ti o cartela germana pt perioada in care stai acolo. In plus, profita de orice wifi pe care il ai in zona.
22-08-2024 10:50 PM - editat 22-08-2024 10:51 PM
Salut! Soluția la problema ta este ca in țară să consumi mai mult internet ca în Germania. O soluție ar fi să faci teste de viteză la greu și cât mai mult youtube/tik tok, ca volumul de date consumat in țară să fie mult mai mare în perioada monitorizată.
la 18-09-2024 02:44 AM
Exact așa pățesc și eu! Sunt plecată din țară, mi s au alocat x GB și fără să îi consum, de fiecare dacă când intru pe roaming mi se alocă iar un nr de GB. Este a treia oară în decurs de două zile!!
Nu știu cum se poate rezolva. Am scris la Orange și după o săptămână mi au răspuns ca așa e corect?!?!🤨
la 18-09-2024 06:11 AM
@Micik: Dar de ce accesezi netul în roaming? Nu pentru că ai nevoie de el? Dacă nu ai nevoie de el, dezactivează-l și nu vei mai avea astfel de probleme. Simplu.
la 18-09-2024 04:36 PM
Accesez netul numai pt 5 min până ajung la universitate unde folosesc Wi-Fi. Nu am consumat nici un sfert din internetul alocat și mereu, zilnic, îmi mai alocă alți GB. Normal ar fi când se consumă GB sa imi aloce un supliment, nu? Pana acum am de platit 100 euro in plus!
la 18-09-2024 06:38 PM
În condițiile în care utilizezi numărul de mai bine de 2-3 luni în roaming fără a reveni în țară, atunci ar fi o explicație de ce nu poți utiliza resursele din abonament și se activează acel pachet. Pe de altă parte, e suficientă și o secundă pentru activarea acelui pachet zilnic. Îți recomand un număr local pentru utilizări îndelungate în roaming.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor