la 26-08-2024 12:42 PM - editat ultima oară la 26-08-2024 12:48 PM de DanielaH
Buna ziua , am sunat la Orange pt activare roaming Turcia , mi s- a cerut un avans de 50 euro pt ca abonamentul este mai nou de o luna...ce se întampla cu acei bani ?se activează și opțiunea cu minunte /sms sau opțiunea este extra ?Mulțumesc
la 26-08-2024 01:10 PM
Buna!
Cel mai probabil, cei 50E reprezinta garantia pentru utilizarea serviciilor (neavand un "istoric", toti operatorii cer o astfel de garantie).
Garantia se va scadea in urmatoarele luni (stiu ca se pastreaza 6 luni, apoi se scade in prima factura de dupa acest termen).
Legat de optiune: se activeaza automat la primul consum (minute sau internet) si incepi sa consumi din optiune. Sa ai grija la modul de consum intrucat vei consuma doar pe baza extraoptiunii (vei fi tarifat direct pentru optiune, indiferent daca vei consuma doar 1 minut, sms sau MB).
la 26-08-2024 01:10 PM
Buna!
Cel mai probabil, cei 50E reprezinta garantia pentru utilizarea serviciilor (neavand un "istoric", toti operatorii cer o astfel de garantie).
Garantia se va scadea in urmatoarele luni (stiu ca se pastreaza 6 luni, apoi se scade in prima factura de dupa acest termen).
Legat de optiune: se activeaza automat la primul consum (minute sau internet) si incepi sa consumi din optiune. Sa ai grija la modul de consum intrucat vei consuma doar pe baza extraoptiunii (vei fi tarifat direct pentru optiune, indiferent daca vei consuma doar 1 minut, sms sau MB).
la 26-08-2024 02:30 PM
Avand abonamentul doar de o luna, s-a dorit o garantie ca vei plati ce va depasi valoarea abonamentului.
Vezi ca pt tarile non UE, ai 3 variante: Go Explore 1 (20 euro) sau 4 euro pt 2 GB internet în roaming, valabilitate 24h sau 2 euro pt 10 minute sau SMS în roaming, valabilitate 24h.
la 27-08-2024 07:48 AM
Salut!
Banii nu o sa îi primesti înapoi, ci vor fi deduși din facturile viitoare, la o anumită perioadă după ce te întorci în țară. Poți verifica statusul resurselor tale în aplicația My Orange sau printr-un SMS la 415 dacă ești în afara țării.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor