anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apelare 300 in roaming

rosasinensis
Începător
Nu mai reusesc sa apelez 300 din roaming.Cand incerc imi apare imediat sa aleg prefixul, fie 40, fie cel al tarii in care ma aflu si bineinteles ca nu merge cu prefix.Nu mai reusesc sa contactez Serviciul clienti, iar pe chat e acum un robot.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@rosasinensis, bun venit în Comunitate! Din roaming poți apela numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@rosasinensis, bun venit în Comunitate! Din roaming poți apela numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România.

rosasinensis
Începător
Deci sa inteleg ca asta e un mod nou de a ne baga mana in buzunar.Banuiesc ca de asta au pus si robot la chat, ca sa ne oblige sa sunam si sa fim taxati.

Jay
Campion certificat
@rosasinensis, robotul este de niște ani, dar, în timp a mai fost imbunatatit.. insa, stiu ca daca insiști, daca ai nevoie de o informație cu care nu te poate ajuta, pana la urma iti face transfer la un consultant.. Eu nu prea apelez, dar, stiu ca încă iti face transfer la un consultant, pentru ca a încercat o ruda sa discute acum aproximativ 2 săptămâni și îmi spunea același lucru ca nu poate sa treacă de robot, insa a reușit pana la urma.. De asemenea, dacă ai pe telefon aplicația My Orange, stiu ca in afara tarii e mai greu de instalat daca n-o ai, exista și acolo opțiunea de a contacta serviciul clienti Orange, insa timpul de răspuns este mult mai lung.. eu am apelat de 2 ori la aceasta varianta si-ti trebuie multă răbdare, eu nu ma grăbeam..

Vio73
#StarMember
Salutare! Cu siguranță, acel robot de pe Chat Djingo ne redirecționează către un consultant, dar asta în timpul zilei ( 9-20), deci nu este nicio problemă! Din străinătate, se apelează numărul mai lung, așa cum spune și doamna Daniela H.:  +40374 300 300. Detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-apelez-serviciul-clieni-cnd-sunt-plecat-n-roaming-7508 Succes!