anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am ieșit din România și intenetul merge extrem de greu

madalinaflorea
Începător
Salut, am ieșit din România și intenetul merge extrem de greu, ca exemplu aștepți 1 minut sau chiar mai mult sa vezi o fotografie pe instagram.Am activat si roaming si tot, internetul funcționeaza, dar extrem de încet.Ce aș putea face?
17 Răspunsuri 17

Razvan
#StarMember
M-am conectat și la cealaltă rețea și la fel era limitat, după care mă arunca înapoi pe EE. În Grecia/Italia, deși are acord de roaming și cu Vodafone GR/IT, rețeaua te ține, fie pe Cosmote, fie pe Tim, pe Vodafone nicio șansă.

Razvan
#StarMember
@flo, uite și teste automate și brusc, viteza revine la parametrii, deși pingul rămâne același.

FLo1
#StarMember
@Razvan: Ca să n-o lungim, eu nu contest cifrele, ci RĂSPUNDEREA pentru rezultatele respective. În fond aceasta era discuția. Alt caz concret: Pe un SIM de Vodafone, s-a conectat automat prin F FSR. O periodă de timp in plină zi, se conecta/reconecta după voie, date mobile ioc. Am reactivat o opțiune cu roaming (deși aveam una activă) dar degeaba. După o vreme date mobile par să fie funcționale (nu doar voce), la nivel de 3G, nici urmă de 4G. Dar conectat prin Orange FR, chiar cu SIM de Vodafone nu au fost probleme. Iar aici nu a intervenit Orange RO. Experiențele ne învață să luăm altă dată măsuri preventive, în funcție de caz, locație.