la 01-05-2024 11:19 PM
Bună ziua! Vă rog frumos sa mă ajutați cu o parare onestă și corectă deoarece eu oricum sunt hotărât să nu mai plătesc abonamentul. Am fost la un orange din piatra Neamț cu soția mea și am spus acolo la toată lumea ca mă mut definitiv în Germania și vreau un abonament. Mi-au spus ca costă 18 euro pe lună de om. Am zis ca OK deoarece am 19 gb pe lună fata din Germania cu 15 euro mult mai puțin. Am spus de nenumărate ori și s-a înțeles de la cer la pământ ca eu mă mut definitiv în Germania. Ne au făcut acest abonament și acum după câteva luni de gând sunt în Germania gb nu se mai reduc și net sau apel totul este taxat la extra cost deoarece am înțeles ca după ce am sunat ca acest abonament este pentru strainate doar pe Timms ocazional și ca trebuie să folosesc cartela preponderent în România. Cum să fac așa ceva dacă eu sunt stabilit în Germania? Am fost țepuit maxim. Nici nu am ce să fac cu cele două abonamente. Extraordinar. Vă rog frumos, pot să aflu cine mi-a făcut abonamentul și de unde să fac măcar o sesizare de excrocare. Sau este o altă variantă să i-am măcar mai scump abonament chair dacă nu am nevoie dar pentru folosire permanentă în străinătate. Nu se poate așa ceva. Vă rog frumos cu un sfat bun sau rău. Mulțumesc.
03-05-2024 12:07 AM - editat 03-05-2024 12:11 AM
Daca nu te-au momit cu “reduceri” imi este imposibil sa cred asta, nu ai luat telefon sau altceva de la ei, cred ca poti sa reziliezi tot. Ca nu ai nimic de platit afara de factura la zi care nu cuprinde reduceri ca ele nu exista.
Obiceiul cu urcatul contractului in cont este obocei prost. Una spui si conveniti si alta ai in contract dupa. Cred ca s-a schimbat legea si trebuie sa ti-l trimita prin email si tu sa raspunzi la el ca-l accepti sau sa scrii unde nu este cum ati convenit.
Cand te muti definitiv iti iei esim de acolo sau faci abonament acolo unde te muti. Si esti si acolo atent la ceeq ce contractezi.
Depinde de contract. Eu l-am prejungit online prin cont fara telefon pe o perioada de 1 an ca sa nu am reducerea de jumatate care ar fi adus roaming redus. Dupa care imi scoteau ochii ca ce mi-au dat si sa le platesc reducerea. Si aici puteti sa jonglati. Diferenta o face roamingul si reducerea nu este o reducere reala. Este un scam imbracat in reducere. Dar cand vrei sa renunti iti baga pe gat reducerea ca beneficiu nerealizat de catre ei. Si iti factureaza reducerile pe 2 ani sau 1 an.
Cand vrei ceva le dai email scris. Ei iti raspund verbal ca tu sa nu ai dovada. Si acum probabil au luat angajati de la stat cu tupeul de la Telekom Romania Communications akka Orange Romania Communications. Deci ai grija ca se pricep la fundaturi si insensibilitate si te trateaza cu ele cu tupeu.
03-05-2024 01:20 PM - editat 03-05-2024 01:21 PM
E datoria ta sa te informezi singur înainte de a semna, întotdeauna citește contractul nu semna ca primarul, vorbele agenților nu au valoare, dacă nu apare pe hârtie este egal cu 0.
Eu unul pana nu vad contractul nu cred nimic din ce zic angajații Orange 🙂
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor