anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am activat optiunea Go Holiday1 pe cartela prepay dar roamingul a ramas inactiv

Qz
Începător

Am activat optiunea Go Holiday1 pe cartela prepay dar roamingul a ramas inactiv si dupa 12 ore. 

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai verificat dacă ai primit confirmarea că este activă opțiunea respectivă?

Roamingul din telefon este activ?

Dacă da, încearcă să te conectezi manual pe o altă rețea parteneră!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Qz
Începător

In contul MyOrange, banii au fost retrasi, optiunea este activa si Roamingul nu. Tara in care sint este in lista. Si nu am cum sa vorbesc cu un operator ca robotul nu intelege tot ce ii spun.:((  

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Resursele apar ca fiind alocate și opțiunea activa?

In ce tara te afli?

In contul MyOrange apare Roaming inactiv. Si nici nu pot lua legatura cu un operator, eu nefiind in tara.

MihaiC99
Campion certificat

Poți lua legătura cu serviciul clienți telefonic (+40374300300), prin chatul din aplicația my Orange sau prin chatul WhatsApp.

Prin chat ceri transferul catre un operator uman și descrii problema. Ți se va raspunde in funcție de solicitari.

In my Orange îți apar resursele disponibile?

La telefon am sunat. Robotul nu intelege ce vreau. Chatul nu se activeaza, nu stiu de ce. Eu sint pe laptop. Optiunea expira in 7 zile, deja o zi am pierdut-o.

DanielaH
Moderator

@Qz, îmi poți trimite numărul de telefon în mesaj privat? Vom ruga și noi colegii să verifice statusul serviciului de roaming pentru tine.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

DanielaH
Moderator

@Qz, colegii ne-au ajutat cu activarea roamingului. Opțiunea se va dezactiva automat după 7 zile lucrătoare de la activare. Să ne spui, te rog, dacă este în regulă acum și funcționează.

Călătorie plăcută!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Multumesc, acuma merge. Sper ca roamingul nu se dezactiveaza dupa 7 zile, daca mai am bani.