anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare optiune 16 euro pentru roaming Germania

Sunita
Junior
Buna ziua sunt in Germania de 1 luna jumate si mi-am activat optinea cu 16 euro si acum luna aceasta mi-am activat a 2 ora tot cu 16 euro roaming si nu le pot folosi minutele ca mi se inchid apelurile si imi vine sms ca nu am suficient credit sa reincarc. Va rog sa-mi răspundeți trebuie sa reincarc iar cu 16 euro sa bag opțiunea care este inca valabila pana in august?
Va rog sa ma lamuriti.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Minutele și netul din opțiune nu te mai ajută. Dacă vrei să fii sunată pe acel număr trebuie să încarci cu credit din care ți se va consuma chiar dacă ești apelată și nu apelezi tu. Sau urmezi sfatul lui Vio în legătură cu apelul pe WhatsApp prin wi fi.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Cu drag! Îmi pare rău pentru situația ta, dar chiar nu știu ce poți face mai mult!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
@Sunita: În final pe ce soluție ai rămas? Credit? Sau dacă stai mai mult poate un SIM local e mai util....
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!