anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review PS5

Ahmad
Junior

Dupa o săptămână de utilizare a noii console playstation 5 am decis sa revin,aici,pe comunitate pentru a lăsa un review întrucât la momentul scrierii acestui review nu exista pe pagina consolei o secțiune de review.

 

Am comandat consola pe data de 10.12.2020 la ora 15:50,5 zile mai târziu pe data de 15.12.2020 ajuns la mine,acesta fiind și data estimata din comandă.

 

Dupa ce am folosit consola timp de o săptămână pot sa spun ca este extraordinara,jocurile se vad foarte bine,la majoritatea jocurilor pot sa alegi 60 fps cu detalii mai scăzute sau 30 fps cu detalii mai ridicate,este silențioasa,se aude foarte tare doar când pui un disc nou,în rest foarte silențioasa.


În săptămâna asta de când o am am avut doar doua crash-uri,ambele în astro playroom,în rest nu am avut probleme.


Momentan ma joc 4 jocuri : astro playroom,demon's souls,spider man miles morales și spider-man remastred.
Astro playroom l-am terminat 100% și va garantez ca merita jucat chiar daca este jocul gratis care vine cu consola,iti arata tot ce poate sa facă noul controller și este amuzant,plin de easter egg-uri.
Într-adevăr demon's souls poate uneori sa fie frustrant pentru ca te taxează mult dacă mori dar asta este farmecul jocului,recomand performance mode.
Spider man remastred și miles morales sunt în esenta același joc,cel din urma fiind mai mult un dlc standalone a jocului lansat în 2018 decât un joc nou,haptic feedback-ul de pe controller-ul de pe ps5 te face sa te simți ca și cum ai fi și tu acolo,luptându-te cu criminali de pe străzile New york-ului,recomand fidelity mode.


Consola are doar 3 porturi USB și unul USB C ,deci dacă aveți doua controllere recomand și charging station-ul.

Castile pulse 3d sunt foarte bine optimizate pentru ps5,poți alege din 5 tipuri de sunet 3d,care ți-se potrivește ție mai bine și se aud foarte bine,bateria tine în jur de 12h și semnalul nu se pierde chiar daca esti departe de consola-10/10.
Camera HD are multe filtre și setari,fiind optimizata pentru ps5 dar calitatea imaginii lasa de dorit,sta foarte stabila pe standul ei deasupra televizorului chiar daca pare ca ar cădea în orice secunda,trbuie doar gastia poziția perfecta 4/10.
Telcomanda media merge la orice televizor,chiar daca nu este sony și poți controla tot televizorul și consola cu ea-10/10.
Charging stationul poate încarca doua contolere in același timp,nimic special,foarte folositor daca ai mai multe contolere-10/10.
Controllerul are o baterie care tine destul de mult,în jur de 12h,merge bine și pe pc,steam are full suport pentru el,și se simte foarte bine,haptic feedback-ul este un feature foarte bun întrucât te face sa te simți în atmosfera jocului,de parca ai fi acolo-10/10.

 

Eu țin consola pe verticala,cu standul pus,am văzut foarte multa lume care tine consola pe verticala și nu pune standul,eu recomand sa fie pus întrucât ajuta air-flowul consolei și o face mai stabilă.

 

Toate accesoriile și consola au o textura speciala care se poate vedea în ultimul fișier atașat.

 

Per total eu recomand consola nota 10 din partea mea,un mare upgrade mare atat hardware cat și ca design fata de ps4.

 

2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator
@Ahmad, mulțumim pentru review și recomandare. Ne bucurăm că ești mulțumit. #EnjoyGaming

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Mulțumim pentru review! Deci este printre cei mai norocoși care se bucură de un astfel de device 😄