anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

WiFi calling nu mai funcționează deloc

flv198
Vizitator

Bună ziua ! Am observat ca de câteva zile Wi-Fi calling nu mai funcționează deloc. Sunt probleme? Adică wifi calling este activat în setările telefonului, dar pur și simplu nu funcționează.

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pe Xiaomi (android) nu sunt probleme. Poți încerca o resetare a setarilor de rețea.

Am un IPhone 13. Am încercat deja cu resetul. De obicei o lua după ce activam și dezactivam modul avion. O vecină are Samsung și are aceeași problemă. Sunt în Neamț dacă este asta relevant .

Contactează serviciul clienți Orange pentru verificare cont. Dacă ai și un telefon cu Android, poți testa cartela SIM în acel dispozitiv pentru a verifica dacă funcționează.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu întâmpin problema aceasta, dar probabil va trebui să iei legătura cu suportul.

Baftă!

php
Junior

Inca nu s-a portat nr. sa vad daca functioneaza si cat de bine functioneaza, insa la Digi am fost sfatuit chiar de ei sa-l dezactivez.

De ce ar oferi acest sfat? E un serviciu important pentru cei care nu au semnal și se bazează pe wifi pentru apeluri. 

Ce întrebare 🙄 Nu știu ce să răspund 😏

php
Junior

Schimba la apn in loc de net cu net 1.1.1.1 sau net orange.com (nu garantez, nu este apn public) nu uita sa dai restart. Poti face si un test de viteza dupa 🙈

php
Junior

Pe android, pentru latenta buna, la dns privat setati oricare din astea doua dns.cloudflare-gateway.com (DoT) sau one.one.one.one Daca vreti sa scapati de reclame prin aplicatii, tot la dns privat setati oricare din asta doua p2.freedns.controld.com sau dns.adguard-dns.com (ping mare) Bineinteles, restart dupa fiecare modificare. Cu placere 🙈

php
Junior

Bonus din partea casei, tot pe android (nu stiu daca exista si pe Apple) schimbati regiunea din Romania in Statele Unite ale Americii 🙈 ( Sunet mai tare in casti, apeluri vocale mai clare...te mai asculta si americanii 😁 ). Bineinteles, restart dupa modificare. Preventiv, setati o alarma rapida sa vedeti daca aveti probleme cu fusul orar. In cazul meu nu am, pe OnePlus 12R.