Str. Tineretului 37, Chiajna, Ilfov - stau la apartament. Si in casa dar si pe balcon viteza la net mobil in 4G este extrem de mica (atasat teste de pe aplicatiile Speedtest si Opensignal) facute azi. Problema aceasta persista de luni de zile, iar cei de la Call Center Orange si din chatul MyOrange nu mi-au oferit nicio solutie. Am incercat sa setez telefonul (Iphone XR) sa foloseasca doar 3G: viteza era de 1Mbps. Am pus cartela sim in alt telefon: viteza la dowload 2-5 Mbps maxim. Deci este problema de acoperire, ceva trebuie imbunatatit pentru ca la abonament de 19€ lunar mi se pare inacceptabil. Iar in aceasta seara mi s-a oferit ca raspuns final ca ar trebui sa imi mai fac inca un abonament la Orange, de internet fix, astfel incat sa am WiFi. 1: este bataie de joc pe fata. 2: cine mi-a oferit acel raspuns clar nu stia despre ce vorbeste pentru ca Orange nu a adus internet fix in aceasta zona. Eu ce ar trebui sa mai fac??? Sunt extrem de dezamagita si sunt legata de contract inca un an.