anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Teste de viteza în rețeaua 4G

Alex_23
Junior entuziast
Din câte observ, nu exista o secțiune pentru asa ceva
Ce ziceți?.
Hai sa vedem pe unde merge netul bine în tara și pe unde mai trebuie îmbunătățit
Asa ca, băgați teste pe aplicația speedtest și încărcați imaginile aici
291 Răspunsuri 291

imch
Cunoscător certificat
Hai, sa va distrați cu viteza fenomenala în Dragomirești - Vale, la 3 km de centura Bucureștiului... Teste făcute la câteva minute unul de altul, ca nu - mi venea sa cred. În autobuz...Huaeei Mate 10 Pro.

Vio73
#StarMember
Îți mai dau eu de la mine. Ștefan cel Mare, jud. Argeș, pe strada mea:
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

imch
Cunoscător certificat
Ce bine ar fi sa se poata!!!

Razvan
#StarMember
Șoseaua Pandurilor

Vio73
#StarMember
Comuna Mozăceni AG:
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

imch
Cunoscător certificat
Asa, laudati-va voi!!!!

Razvan
#StarMember
Dacă așa merge rețeaua, cu viteze foarte mari 😄

Vio73
#StarMember
Pitești, str. Lânăriei:

teacher_
#StarMember
Felicitări pentru investițiile în infrastructură în comunele Cozma și Filpișu Mic din Mureș. Am constata o îmbunătățire a semnalului in acele zone.

Razvan
#StarMember
Șoseaua Viilor, indoor

Vio73
#StarMember
Pitești, zona Prundu:

Vio73
#StarMember
Zona Lidl Prundu:

Vio73
#StarMember
Blv. Petrochimiștilor:

Vio73
#StarMember
Pitești, zona Prundu, indoor:

Vio73
#StarMember
Comuna Oarja, AG: