anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Teste de viteză 4g în mediul urban

Vio73
#StarMember
Aici putem posta teste de viteză care arată capacitatea rețelei Orange în mediul urban. Spor la testare!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.
105 Răspunsuri 105

Ascary
Campion certificat
Pitesti, Spitalul Judetean de Urgenta

dnz
Explorator entuziast
Samsung S10, Timișoara, intersecție Calea Sever Bocul cu Sfinții apostoli Petru și Pavel.

Razvan
#StarMember
Super viteze și la Timișoara 🙂

Miha_Z
#StarMember
Chiar ieri am facut mai multe teste de viteza cu inca 2 prieteni abonati unul la Vodafone si altul la Telekom. Am facut testele in 3 locatii diferite ca nu le venea sa creada ca mereu Orange in depasea cu 10-20 Mbps. :))

Florin_D
Cunoscător certificat
Test viteza internet in Pitești zona Craiovei in casa. Știu ca in poza apare ca wifi, dar tableta este conectata la telefon prin hotspot!

Ascary
Campion certificat
Se mai pierde din viteza asa. Testul direct cu telefonul ar fi mai elocvent.

Razvan
#StarMember
Măgurele, B3, lânga antele de pe blocul Turn la nivelul solului.

teacher_
#StarMember
Strada Salinelor Turda, lângă intrarea veche la salina. Cea mai mare viteza de net pe care am inregistrat-o la un test de viteză, viteza 4G

Vio73
#StarMember
Pitești, lângă bariera CFR din Prundu :
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Wow,sper viteza. Outdoor cred,nu?

teacher_
#StarMember
Municipiul Reghin, jud. Mureș in fata poștei.

teacher_
#StarMember
Câmpia Turzii, zona Lidl

teacher_
#StarMember
Ultimul test de rețea 4G pe 2019. Sibiu, str Crișan

Vio73
#StarMember
Unul de azi, în oraș la mine ( Pitești). La mulți ani, 2020!

DanielaH
Moderator
La mulți ani și la viteze cât mai mari în 2020!
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.