Da, nu prea am inteles chestia asta. Nu suporta momentan infrastructura 5G un numar foarte mare de utilizatori? Sau de ce chestia asta exclusivista cu abonamentele de min 15 euro ca sa beneficiezi de 5G? Inteleg ca infrastructura e noua si probabil costa foarte mult, dar sa limitezi accesul doar pentru abonati mi se pare discriminatoriu. Incarcarile lunare ale utilizatorilor de prepaid nu sunt bune? Nu sunt tot bani in contul Orange?
Asta e o chestie pe care n-am inteles-o si probabil ca n-o s-o inteleg niciodata. Cu ce iti e mai prejos un utilizator de prepaid fata de un abonat? Nu sunt amandoi o sursa de venit pentru Orange? Faptul ca pe unul il tii legat cu un contract, il face brusc mai valoros pentru tine ca si companie?
Revin din nou la ce ziceam si cu alte ocazii: am impresia ca Orange nu isi focuseaza atentia pe ceea ce conteaza intr-adevar: multumirea clientului. Si recurge la tot felul de chestii din astea de "marketing" ca sa atraga abonati, in loc sa se concentreze sa aiba toti clientii multumiti (sau macar o parte cat mai mare dintre ei). Indiferent ca sunt abonati sau utilizatori de cartele prepaid. Pentru ca, la urma urmei, ambii nu sunt altceva decat surse de venit. Sunt banuti in contul Orange. Si atunci chiar nu inteleg de ce sunt tratati diferit unii fata de altii. Sau, ma rog, inteleg, dar consider ca nu e cea mai buna strategie. Pe de alta parte, daca ar oferi aceleasi beneficii, probabil ca nu si-ar mai face nimeni abonament. Ceea ce pentru mine unul ar fi perfect. Pentru ca nu iau telefoane la abonament, nu vad de ce trebuie sa-mi fac abonament ca sa iau un telefon in rate, si nu-mi place sa fiu legat de o bucata de hartie. Imi place sa platesc pentru ceea ce folosesc, si imi place ca serviciile mele sa fie calitative, astfel incat sa justifice pretul cerut. Iar in momentul asta, mai e inca de lucru la 4G. Plus ca inca sunt zone unde nu exista acoperire deloc! Asa ca 5G-ul pentru mine personal e undeva la coada listei.