anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab 4g-5g Cluj Napoca

Anonim01
Junior entuziast

Sau facut lucrari in zona Cluj in perioada 13 - 16 Aug? A cazut semnalul de tot in unele zone: Zorilor, Buna ziua etc. E inadmisibila asa ceva. La serviciu clienti si department tehnic nu primesc niciun raspuns concludent, "o sa revenim"

81 Răspunsuri 81

1000097189.jpg

1000097188.jpg

Distanța dintre cele două locații e de aproximativ 500m

@MihaiF29: Mai încarcă stimabile telefonul de testări. Primele limitări în cazul unei baterii descărcate sunt datele mobile. Și încearcă un screenshot fără editări, știi doar... e mai original.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Anonim01
Junior entuziast

Serios? Sunteti din echipa Orange asa-i? 
(https://comunitate.orange.ro/t5/user/viewprofilepage/user-id/26108 )

Anonim01_0-1787591531473.png

@Anonim01: Greșit. Dar e interesantă opinia. Poate îmi voi schimba pasiunea în meserie, însă deocamdată sunt simplu client, cu servicii de la Orange pentru că pe zona de Transilvania, Orange a avut și pe vremea dialog-ului semnal mai bun decat Connex sau alți strămoși dispăruți și măcinați de concurență. Că există și nemulțumiți.... e dreptul fiecăruia de a alege și de a utiliza ceea ce preferă. 

Ar fi util să menționezi magazinul de unde ai luat noul SIM pentru a face un test acolo. Și apropo: sper că nu ai făcut testul înainte de configurarea contului. Viteza și alte caracteristici ale vitezei datelor mobile se activează ulterior activării opțiunii și se recomandă inclusiv un restart.  Dar știai asta. Menționam doar pentru cei care citesc să nu se grăbească la cumpărat SIMuri noi și schimbat numere și operatori.

O seară calmă și cu înțelepciune.

Anonim01
Junior entuziast

100% esti bot de-al Orange-ului la cat de mult ii ridici in slavi.

Anonim01
Junior entuziast

https://anonmp4.art/v/XAqsXBuXBqXyTmm - ca si test live, binecuvantatule

Dar cum le știi pe toate și le rulezi la grămadă simultan, deși fiecare dintre aceste platforme îți recomandă oprirea oricăror aplicații consumatoare de date mobile.....dar expertul le rulează simultan. Iar apoi ne încurajezi la a ne mira de rezultatele obținute. În plus condiyțiile de rulare (locul în care se regăsește telefonul) e doar simplă descriere. Sigur nu ai încercat să închizi device-ul într-o cutie metalică? Asta pentru senzații tari.

Salut! Încercați să nu mai folosiți emulatoare pentru testare, pentru că nu reflectă realitatea, iar testele pe un dispozitiv mobil trebuie făcute cu o aplicație dedicată, nPerf sau Speedtest. Aici ați postat doar captură la captură la altă captură. Fără supărare, dar până acum nu ați acceptat niciun ajutor, iar dacă vi se arată că situatia este diferita, vă sare muștarul. Nu a încercat nimeni să vă zică că nu aveți o problemă, ci tot susțineți că problema este rețeaua, în ciuda faptului că atât eu, cât și colegul meu v-am arătat că funcționează chiar și în zone în care ați spus că nu merge.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Dacă ai drum prin zona asta, încearcă de curiozitate locațiile pe care le-am editat într-un mod atât de deranjant pentru tine. Poate că o să ai o surpriză.

Lecțiile de "Paint" au rămas fără notă de trecere. Pixelii se văd deranjant de tare până și pe telefon - pe desktop e de toată jena calitatea acelui screenshot "prelucrat". Încearcă "Photoshop" - am auzit că dă rezultate mai bune. Și nu uita să aliniezi pictogramele cu textul pentru că apar ca dintr-un alt.... film. La fel și antetul față de restul imaginii. 

O seară bună.

Ești de foarte mare ajutor, Mr. Star, ești foarte implicat în rezolvarea problemei, pare.se că topicul ăsta te-a stârnit peste măsură. Așteptăm mai multe screenshot.uri din Mărăști.

Revin maine și din alte zone, centru, mănăștur sau Grigorescu. La ora asta... din est. Mâine centru și vest, poate si sud.

FLo1
#StarMember

Tocmai am "zburat" la Bacău pentru un test pe LTE. Glumesc, Expo, Mărăști,  xCluj.

1000027478.jpg

AlexSys
Junior

Revin cu un update, astazi am mai sunat inca o data la ei dar de data asta am vorbit cu cineva de la tehnic. Operatorul mi-a spus ca imi resetaza profilul sim si am urmat pasii impreuna adica resetarea setarilor de retea, activare mod avion si dupa dezactivare, restart telefon etc. Dupa toate astea m-a resunat operatorul sa ma intrebe daca mai sunt probleme si bineinteles ca nu s-a schimbat nimic, aceeasi viteza de download intre 25 si 150 Kbps. Mi-a spus ca singura solutie pe care o vede e sa schimb cartela sim. 

Am mers la Orange, am schimbat cartela si degeaba, internetul mobil are aceleasi probleme. Dupa toate astea am trecut strada si am cumparat o cartela prepay de la concurenta (nu dau nume ca sa nu se interpreteze ca fac reclama). Pe scurt acum internetul functioneaza perfect si cu asta am incheiat povestea. Sim-ul orange l-am pus in alt telefon si o sa mai testez din cand in cand sa vad daca prin minune o sa-si revina candva luna asta.

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si au dorit sa ma ajute, pentru mine epopeea asta s-a incheiat.

Anonim01
Junior entuziast

Ca si domnul de mai sus, am ales sa nu-mi mai bat capul deoarece s-au activat botii puternic si in loc sa se rezolve situatia se tot incearca aruncarea vinei pe utilizatori. Am trecut la competitie, nici ei nu-s mai breji, dar macar am viteze rezonabile la locatiile unde am eu nevoie. Pacat, se putea rezolva banuiesc cu cateva fix-uri pe unde s-a stricat treaba, chiar n-am timp de drama de tastatura, case closed pentru mine!