la 18-01-2025 01:18 PM - editat ultima oară la 20-01-2025 08:35 AM de DanielaH
Patru luni de abonament la telefonie mobila Orange și după aia la revedere
la 18-01-2025 05:22 PM
Digi oricum va ajunge nr 1 pt ca pe majoritatea ii interesează prețul și nu calitatea, deja am mulți cunoscuți care au trecut pe Digi mobil, chiar dacă nu sunt mulțumiți rămân totuși în Digi pt prețul mic
la 18-01-2025 05:38 PM
Eu am cunoștințe care au stat ani de zile la Digi și s-au întors la Orange. Dar dacă omul nu are semnal, e de înțeles.
la 18-01-2025 05:51 PM
Deja Digi are mai mulții abonații la telefonia mobila decât Orange la numărul de persoane fizice pe când orangeare mai mulții abonații persoane juridice
la 19-01-2025 10:31 AM
Nu ar fi rău ca ordinea în clasament sa se schimbe din când în când.
Poate fi motivant pentru furnizori și demonstrează că pe piata exista o concurenta reală.
Niciun furnizor nu ajunge pe primul loc doar din cauza prețurilor și cel mai probabil are un raport preț-calitate bun.
la 18-01-2025 05:30 PM
Salut @Gica53,
Multa bafta si spor la portat!
la 18-01-2025 07:24 PM
Succes în noua rețea și să te bucuri de beneficiile plătite!
18-01-2025 11:09 PM - editat 18-01-2025 11:22 PM
Si la mine este aceeasi problema pe langa Piatra-Neamt de prin 2021, dar nu ii intereseaza, noi suntem mai fraieri. Investesc prin alte parti, ca deh, noi nu meritam, fraierii la urma. Le-am tot spus, dar te iau si la misto, cica e totul in regula si daca ai 2 mbps este in parametri si este bine, nu au ce face. A trebuit sa ma portez in alta retea ca sa rezolv problema asta. Digi Mobil stau mai rau ca Orange pe aici, sunt mai praf, dar de la ei nu prea poti avea mari pretentii...
la 19-01-2025 10:01 PM
La Bacău și în proximitate au investit mult. În Piatra Neamț rețeaua merge foarte bine în unele zone, la ieșire spre Bicaz am obținut cele mai mari viteze pe speed test acu 3 ani, când am fost ultima dată în zonă.
19-01-2025 10:45 PM - editat 19-01-2025 10:49 PM
La Bacau s-a investit mai mult, la noi mai putin. Eu tot spre Bicaz stau si acum 3 ani reteaua aici era foarte buna, aveam telefonia mobila si internetul fix 4G+ de la Orange, semnal full, 4G+, viteze medii de peste 100 mbps constant. Nu aveam fibra optica, de vre-un an jumatate au ajuns si pe aici Orange si Digi cu fibra optica. Pe la sfarsitul anului 2021 a crapat Orange-ul dupa ce au preluat fostul Telekom fix. Am facut multe sesizari cu dovezi si degeaba, imi spuneau ca totul merge bine, daca am minim 2 mbps sunt in parametri si nu au ce face. Un consultant a recunoscut ca se congestioneaza reteaua, dar nu au facut nimic nici pana in ziua de azi, tot la fel este. Nu se mai putea si la inceputul anului 2022 am fost nevoit sa portez cu toate numerele si internetul fix si am portat la Vodafone, ca doar aia si Telekom ce mai merg bine pe aici si eu mai si lucrez de acasa, iar internetul bun este vital pentru mine. Apoi am renuntat la internetul fix 4G+ de la Vodafone si am bagat internet fix prin fibra optica de la Digi dupa ce au binevoit si ei sa ajunga cu reteaua pana aici, ca na, fibra e fibra, nu se compara cu internetul 4G+. Cam asta se intampla pe aici si Orange nu binevoiesc sa rezolve problemele, chiar daca stiu de ele. De Digi Mobil nici nu mai zic, pe aici sunt mai slabi ca Orange...
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor