anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Orange mobil Milișăuți județul Suceava

Intens
Junior entuziast

Bună seara!

Chiar nu se poate face nimic cu rețeaua mobilă în orașul Milișăuți județul Suceava? În zona Rădăuți, Bădeuți, Milișăuți, Iaslovăț Orange e foarte slab pe partea de telefonie mobilă.

Am făcut atâtea sesizări de mai bine de 10 ani și nu s-a făcut mai nimic doar scuze când de fapt nu există interes iar rețeaua e foarte aglomerată.

La Digi cum se poate iar la Orange nu?

S-au portat marea majoritate la Vodafone, Digi pentru ca nu avem semnal pentru a primi apeluri, se comuta de pe 4G pe Edge/H+ sau rămâneam fără semnal când caută rețeaua. De date mobile indoor nici nu mai vorbim...

Pe viitor mi-aș fi dorit un abonament de mobil la Orange dar la cum funcționează serviciile și pe PrePay nu aș sta.

La atâtea portări în alte rețele au ieșit reprezentanții Orange sa ofere cartele PrePay gratuite prin piete și pe la casele oamenilor pentru a testa rețeaua.

Aveti câteva printuri cum se comportă rețeaua în orașul Milișăuți indoor unde folosesc telefonul în marea majoritate a timpului, nici în exterior semnalul nu e strălucit la orele de vârf când e aglomerată rețeaua. Ar trebui cel puțin o antenă prin oraș, dacă nu și în celelalte sate precum Bădeuți, Burla, Slobozia, Iaslovăț care să acopere și orașul Milișăuți.

1000006705.jpg

1000006703.jpg

1000006704.jpg

24 Răspunsuri 24

Dimitrie569
Explorator entuziast

Niciodată nu am văzut viteze mai proaste de internet, nici măcar la routerul meu😅

Dimitrie569
Explorator entuziast

Între timp pe harta de acoperire orange😅

Screenshot_20241126_183646_Samsung Internet.jpg

 indiciu: 426.8mbps rar prinzi la 5g dar mai apoi la 4g+

Mai asteptam cativa ani, mai portam numere de la Orange in alte retele.

Ziceam macar 4G+ sa fie in oras, 5G+ sa se amplifice semnalul macar pe un deal departe de case ca oamenii is superstitiosi, sceptici.

Dimitrie569
Explorator entuziast

5g+ are rază de 1km (sau mai mică), de unde vrei pe deal? Vino la bacău, să vezi antene pe fiecare bloc (are 5g doar pe orange 100% și digi în centru)

Nu as crede ca o antena 5G+ sa aiba acoperire asa mica... depinde de frecventa cel mai mult nu e un standard ca 1 km. Poate is alt tip de antene cum pun cei de la Digi pe stalpii de electricitate.

Am vazut antene pe camp iar pana la satele din apropiere e distanta de km.

Asa am vorbit si cu cei de la Vodafone si imi spuneau ca au cele mai apropiate antene la 9 km de mine si la 14 km. Da-ti seama ce interes au de acoperi toata tara. Oare sa sesizam ANCOM nu rezolvam bataia asta de joc?

Dimitrie569
Explorator entuziast

700mhz are rază de vreo 10km

Banda n78 (folosită și în 5g+) are 3500mhz

2km, tot pe-acolo

O antenă LTE 700 "înghesuita" la atâția mii de locuitori? Poate nici nu e antenă, am văzut pe Casa de Cultură și primărie ceva ca un amplificator pe care aș putea să pun și eu acasă dar nu ma complic cu antene pe casă, găuri prin pereți, fire și în plus sa dau vreo 5-700 euro din propriul buzunar, să aibă și vecinii. Apoi nici nu e legal sa deții o astfel de antenă din ce am înțeles. 

Sa lămurim un lucru. Ei arata pe site la acoperire numai ce e frumos. Azi am fost prin centru la 100m de antenă sa testez cum e. (vedeți mai jos Speedtest-ul) 

1000006742.jpg

Bun pana aici, cobor în vale spre Suceava dinspre Rădăuți. E o vale mai mare iar la 500 m de antenă pe langa Biserica ortodoxă, școala generală lucrurile se transforma complet... Chiar dacă am 4G+ full sau 3 linii deja e 12 Mbps cum am uneori în casă când rețeaua nu e aglomerată...

1000006744.jpg

1000006743.jpg

1000006745.jpg

Apoi în casă când ajung se schimbă tot, mai tot timpul nu am nici 4G+ doar 4G. Deci partea după centru ce coboară în vale spre Suceava e dezastru, toți se plâng toți au plecat de la Orange.

Sunt acum dovezi ca nu funcționează rețeaua, ca nu sunt antene, ca au plecat clienții. E decizia celor de la Orange dacă vor sa mai facă ceva, eu unul mi-am făcut datoria sa ii anunț și sa aduc dovezi ca atunci când ii sunam nu ma credeau... 

Pe site arată una, pe Speedtest acoperirea e alta(avem 5G la viteze astronomice 😂) iar în realitate nu ne funcționează datele mobile și nu putem vorbi la telefon îndată anul 2025. Atât s-a putut.

1000006795.jpg

Intens
Junior entuziast

Dimineața când nu e aglomerată rețeaua pe acea antena LTE 700 cum se poate ca netul sa fie mai ok iar în timpul zilei sa fie de nefolosit?

De ce nu exista interes de montare a antenelor în zona dar mai bine investesc bani în cartele PrePay gratuite? 

Ma poate lamuri cineva pe aici? 

1000006573.jpg

1000006716.jpg