anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme semnal 4G/+ in Cluj-Napoca, zona centrală

teacher_
#StarMember
De câteva săptămâni, am observat o "pană" de semnal la intersecția străzilor Horea, Baritiu și Ferdinand, si Piata Mihai Viteazul. Am tot făcut teste de viteza și am publicat, dar deja situația e destul de proasta, pentru că am multi prieteni care lucrează în zonă și se plâng de lipsa semnalului. Am făcut și un test de viteză mai devreme, exact în capătul străzii Ferdinand, cu Strada G. Baritiu....rezultate sub orice critica, abia din a 3 incercare a reușit să se conecteze. Va atașez SS.
27 Răspunsuri 27

teacher_
#StarMember
Update: Fata de acum 3 zile, situația s-a îmbunătățit puțin. Poate a avut legătură și cu pana de semnal de acum 2 zile... Același loc pt test ca și la începutul postării.

DanielaH
Moderator
@teacher_ , mulțumim pentru update și feedback. Vom lăsa deschis acest topic și te mai așteptăm dacă apar noutăți.

teacher_
#StarMember
Noutăți: nu e nimic schimbat. Sunt pe strada Horea, am incercat de 3 ori sa fac un test, și din a 3 a data a ieșit.... Rezultatul este dezastruos! Am atașat și o captură cu harta ca să vă dați seama mai bine.

teacher_
#StarMember
Update: la fel de slab este semnalul. Partea proasta este că erau niște turiști străini rătăciți pe aici că nu puteau accesa maps-ul din cauză că nu aveau semnal la net... Am făcut și poza cu locul unde eram, pe trecerea de pietoni în mijlocul uneia dintre cele mai circulate intersecții din Cluj, Strazile Baritiu, Horea, Bd. Ferdinand și Piata Mihai Viteazul.... Iar problema continua pe strada Horea vreo 500 de metri...

teacher_
#StarMember
După 3 luni, și mai multe convorbiri telefonice avute cu cei de la dep. tehnic, semnalul și-a mai revenit. Am făcut 2 teste de viteza, primul pe strada Baritiu 1, al doilea pe Piata Mihai Viteazu 1. Chiar daca sunt fluctuații, ambele au rezultate decente, mult mai bune fata de ce aveam până acum, cu.mentiunea că cel făcut pe Piata Mihai Viteazu este cu viteza mai mica.

teacher_
#StarMember
Revin cu un alt test, cu sugestia de a închide acest topic, pentru că problema s-a rezolvat. Astăzi am avut cea mai buna viteza de când fac teste in Cluj pe 4G. Strada Horea 1.

DanielaH
Moderator
@teacher_, mulțumim pentru update. Ne bucurăm că s-a rezolvat.

CristianBR
Junior

Sunt de câteva zile în Cluj în vacanta și am observat ca în interiorul clădirilor și nu numai deși am semnal netul este inexistent. Este o situație nemaintalnita de mine în niciun oraș în care am fost. 

Dimitrie569
Explorator entuziast

Poate ai uitat să-ți reîncarci cartela/plătești factura la abonament 🙂

Am abonament. Daca nu era plătit nu aveam nici semnal, nici net. Sau oricum nu se întâmpla sa am semnal dar nu și net. 

Depinde în ce zonă și la ce interval orar. Eu cunosc zone din Cluj Napoca unde abia aveam un 3G, iar acum 5G e chiar mai ok decât 4G. Posibil să te afli într-o locație mai congestionată: am regăsit-o în special prin stațiuni. 

BTW: Cu siguranță nu ești cazat în centrul Clujului ci la periferie unde multora le place să creadă că pe o rază de 20km este încă municipiu.

Am fost cazat în centrul vechi. Va rog, lăsați scuzele astea de 2 bani. O data mi se spune ca nu mi-am plătit abonamentul și acum veniți cu asta. Problema este ca rețeaua nu era funcțională. Tot concediu m-am mișcat doar în centrul vechi. Erau și zone unde pe stradă între clădiri nu aveam net deși telefonul afișa 5G

În acest caz era mai bine să fie comutată conexiunea pe 4G+, în locul celei 5G. Sunt locații unde o conexiune 4G+ poate fi mai ok decât pe 5G. Depinde de fiecare ce conexiune utilizează și cum utilizează telefonul.