anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme cu apel Wi-Fi/ Wi-Fi calling

Lori_02
Junior
Bună ziua, am sesizat faptul ca funcția wifi calling nu funcționează cum ar trebui. In ultimele zile nu mai pot sa sun dacă funcția este activă. Sau dacă primesc un apel nu aud cealaltă persoană sau ei nu mă aud. Routerul nu poate fi de vină (până acum a funcționat). Problema nu poate fi nici de la telefon iPhone 11 pro. Aceeași problemă apare și la un galaxy s21 și s10. Când apelez pe cineva imi ia aproximativ 10 secunde până încep sa aud tonul de așteptare.
1 Soluţie acceptată‚

Muchalucha
Cunoscător
Solutia pe care am gasit-o a constat in telefon la 300, spus franc ceea ce doresc. Apelul meu prin WiFi era in asteptare pentru verificare. Asa ca doamna amabila mi-a reinitializat serviciul si fara sa fac nimic s-a activat! Merge la cat am testat. Primesc apel si pot sa sun! Apel WiFi nu este legat de 5G sau 4G pentru ca practic folosim serviciul asta cand semnalul este inexistent deci nimic nici macar Edge. Si foloseste pentru ca sa suni si sa fii sunat. Despre sms prin WiFi este fara interes. Avem iMessage, Signal, Whatsup si ce mai sunt. Este aberant sa zici ca nu poti prin wifi sa trimiti mesaje scrise. Orange a fost primul cu VoWiFi si ma miram sa nu mearga, dar sunati la 300 si va doresc sa dati peste cineva amabil si cu siguranta va va ajuta!

Vizualizare soluţie în postul original

30 Răspunsuri 30

Calinm21
Junior

Eu întâmpin o problema când folosesc funcția apel wi-fi. Acasă folosesc funcția wi fi calling fiindcă semnalul din casa este slab. Când sunt in apel (prin apel wi-fi) cu o persoana și o alta persoana încearcă sa ma sune, de cele mai multe ori nu mi apare ca am fost sunat, deși persoanele îmi spun ca lor le suna telefonul sau ca apare apel in așteptare. 
Ați mai patit ceva de genul?