anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Functionare retea Cluj 02 ~13.12.2024

cugir
Junior

A mai primit cineva din zona Cluj mesaj că nu va functiona rețeaua în perioada 02 ~13.12.2024?

18 Răspunsuri 18

teacher_
#StarMember

Salutare tuturor. Astăzi am primit mesajul de mai jos..

"Vesti super bune! Lucrarile de modernizare a retelei mobile s-au incheiat cu succes. De acum ai 100% acoperire 5G in Cluj-Napoca si imprejurimi, pentru o experienta de comunicare si mai buna, cu semnal mai puternic si internet la super-viteze in Reteaua#1. Cum te poti bucura de net 5G? Alege optiunea de 6 euro credit si ai net 5G nelimitat national+minute/SMS nelimitate in retea+2000 min nat&intl. fix UE/SMS nat, din care 300min/SMS sunt si intl. mobil UE, valabile 28 de zile. Activeaza exclusiv din My Orange aici: https://myorangero.page.link/optiune6euro. Afla cum poti modifica preferintele de prelucrare a datelor personale pe www.orange.ro/gdpr "

Astea sunt vești bune, într-adevăr. Recunosc că nu aveam peste tot în oraș semnal 5G, acum voi urmări  asta, dar chiar este o veste bună. Aștept cu interes extinderea rețelei 5G și în orașele mai mici.

Radutuby
Junior entuziast

Testat cu un Iphone 15 PRO MAX. Viteze mediocre, si nici vorba de 100% acoperie 🙂 Zonele care erau fara semnal afara tot asa sunt. Harta lor arata acoperire pana in Jucu, dar ce sa vezi la fel doar acoperire 4G.Am testat si cu Xiaomi Mi10 5G si rezultatele sunt asemanatoare. Dupa testele mele si umblat destul prin tot Clujul as estima undeva un 45-50% acoperire 5G outdoor.

Cât este "tot Clujul"? De la est la vest și de la nord la sud fiecare cartier are 5G. Că nu sunt viteze de 800-1000Mbps asta e altă poveste. Considerând municipiul cu întindere până la Jucu.... DA, atunci e 50%. Dar e cale lungă până acolo.

O fi ca în politică: una zici și alta faci.