anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] A picat rețeaua la Bistrița? 14.07.2022

Neaplicabil
A picat rețeaua la Bistrița?
Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Salut tuturor! Am verificat situatia si am vazut ca, intr-adevar, o parte dintre utilizatorii nostri au intampinat dificultati in utilizarea serviciilor in Bistrita. Va asiguram ca situatia a fost in atentia colegilor din departamentul Tehnic pentru o remediere cat mai rapida. Ne pare rau pentru neplacerile create si va multumim pentru intelegere!

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă nu este semnal și sunteti mai mulți în situația aceasta, probabil. Unde mai exact, în orașul Bistrița?
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Florinache
Junior
Și la mine la fel, nu mai am semnal

Vio73
#StarMember
În ce localitate?
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Florinache
Junior
Municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud

Vio73
#StarMember
Atunci este clar că a picat rețeaua. Sper să se rezolve repede!

Florinache
Junior
Am mai primit mesaje pe whatssapp de la prieteni că a picat rețeaua.

Dven
Începător
Confirm ca a fost cazuta reteaua de pe la 19 la 22.30, tot ce inseamna orange date si voce a cazut.

Florinache
Junior
Acum funcționează!

FLo1
#StarMember
Ce folos un router 4G în astfel de situații? Nici măcar echipamentele fixe nu te mai pot ajuta. Tot e bine dacă a fost remediat defectul, pt că sigur nu a fost un test al răbdării.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

isva1001
Junior
Confirmam..zona de sus a orașului cel puțin..

Salut tuturor! Am verificat situatia si am vazut ca, intr-adevar, o parte dintre utilizatorii nostri au intampinat dificultati in utilizarea serviciilor in Bistrita. Va asiguram ca situatia a fost in atentia colegilor din departamentul Tehnic pentru o remediere cat mai rapida. Ne pare rau pentru neplacerile create si va multumim pentru intelegere!