anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review Orange Rețeaua mobilă în 2025

Radutuby
Cunoscător

Radutuby_0-1758180794601.png

Orange continuă să fie una dintre cele mai importante rețele mobile din România, cu un număr mare de clienți și o reputație bună atunci când vine vorba de calitatea serviciilor. În prezent, Orange oferă cea mai mare viteză la internet mobil, fiind alegerea potrivită pentru cei care folosesc intens aplicații de streaming, jocuri online sau apeluri video. Conexiunea este în general stabilă, iar calitatea apelurilor telefonice este ridicată, cu sunet clar și fără întreruperi notabile în zonele acoperite.

Plusuri:

• Viteză excelentă la internet, în acest moment cea mai bună dintre rețelele mobile din România
  • Acoperire solidă în orașele mari și în multe zone rurale
  • Stabilitate bună la apeluri, cu sunet clar și conexiune rapidă
  • Servicii digitale bine puse la punct, cum ar fi aplicația My Orange, care ajută la gestionarea abonamentelor și opțiunilor
  • Gama variată de oferte și abonamente, pentru diferite bugete și nevoiMinusuri:
  • Dezvoltarea rețelei nu este uniformă: în unele orașe, cum este Dej, acoperirea și viteza lasă de dorit
  • Lipsa 5G în anumite zone, chiar dacă în 2025 concurența a reușit deja să ofere această tehnologie în orașele respective
  • În zonele izolate sau montane, semnalul poate fi mai slab și instabil
  • Diferențe destul de mari de calitate între zonele urbane și cele mai puțin dezvoltate

Minusuri:

• Dezvoltarea rețelei nu este uniformă: în unele orașe, cum este Dej, acoperirea și viteza lasă de dorit
  • Lipsa 5G în anumite zone, chiar dacă în 2025 concurența a reușit deja să ofere această tehnologie în orașele respective
  • În zonele izolate sau montane, semnalul poate fi mai slab și instabil
  • Diferențe destul de mari de calitate între zonele urbane și cele mai puțin dezvoltate

Concluzie:
Orange rămâne în continuare o alegere excelentă pentru cei care își doresc internet rapid și servicii stabile, fiind lider la capitolul viteză și printre cei mai buni la acoperire. Totuși, compania mai are de lucrat la extinderea rețelei în orașele mai mici și la implementarea 5G-ului acolo unde clienții așteaptă deja acest serviciu. Cu toate acestea, raportul între calitate și preț este bun, iar pentru majoritatea utilizatorilor, Orange rămâne o rețea de încredere.

2 Răspunsuri 2

Anca07
#StarMember

Buna @Radutuby 

Apreciez faptul ca ai venit sa impartasesti in comunitate o parere personala, fata de reteaua mobila Orange. Pana a fi considerat un review, ideal ar fi sa reusim sa il facem cat mai complet si corect, si sa contina diverse informatii oficiale, pentru acest caz, unde de exemplu, este mentionat faptul ca Orange este considerata reteaua mobila numarul 1, si multe alte ifnformatii

Zi cu soare!☀️

Salut, Anca! Îmi place că ai folosit expresia «să îl facem» – asta sună a echipă 😄. Mă bucur să știu că o să mă ajuți să îl șlefuim împreună. Mulțumesc mult pentru feedback!”