anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 5G pe Xiaomi mi 10 in Bucuresti

Alex_60
Junior
Buna seara.Am și eu o problema cu rețeaua 5G in București.Dupa o săptămână de utilizare pe un Xiaomi mi 10 își pierde semnalul foarte des pe 5G.Daca bifez rețeaua preferata LTE nu am nici o problema..Are bifata căutare automată de rețea și bănuiesc că atunci când se pierde 5G ar trebui sa intre LTE sau 3 G.Am schimbat și sim dar degeaba.La relații clienți este dezastru.
18 Răspunsuri 18

amb1002
Începător
Am aceeasi problema tot pe un mi 10. 5g se intrerupe cand se face trafic, 4g/lte merge foarte bine. Tind sa cred ca e o incompatibilitate undeva intre telefon si retea(sau o problema de software)

Emanu900
Explorator entuziast
E o problema cu configurarea retelei in Bucuresti, sunt 2 benzi active N78 (acoperire restransa) si N1 (acoperire full 'oarecum' pana la inelul de centura). Daca esti pe N78 telefonul va merge ok, daca pierzi N78 si incearca N1 nu va trece mult si va incepe sa iti cada/revina semnalul cu intermitente). Sfatul meu -> dezactiveaza 5G si stai pe 4G ca sa nu ai probleme de nici un fel. Sau iti iei Huawei P40 Pro/Mate 40 Pro si iti va merge ok 5G peste tot in Bucuresti, astea merg fara probleme, de ce? E prea lung raspunsul.

amb1002
Începător
Multumesc pentru raspuns. Am presupus ca e o problema cu reteaua. As fi preferat sa se specifice clar care dispozitive sunt "complet" compatibile la momentul asta. In fine, am pus intrebarea si la Orange. Oricum am dezactivat 5g. Din fericire 4g merge foarte bine.

Emanu900
Explorator entuziast
Din pacate raspunsul la intrebarea de mai sus nu te va ajuta prea mult. Retelele astea-s la inceput,sfatul meu e sa nu iti bati capul prea mult cu 5G-ul acestei retele, sunt prea multe variabile care-ti vor da batai de cap 😉 a.. si bani pierduti daca vrei musai 5G la potential maxim cu ce e acum pe piata.