anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange dezvolta continuu rețeaua 5G (teste reale)

Anonim
Neaplicabil

MCostel_0-1717680452263.pngÎn urma adăugării orașului Pitești pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de orașe din întreaga țară. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Numărul orașelor cu 100% acoperire 5G  a crescut, totodată, constant, acestea fiind Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

MCostel_0-1718211558493.png

Prin acest topic as dori sa aflam:

• Informații generale despre rețeaua 5G
  • Informații despre evoluția comunicațiilor mobile de la 1G până la 5G (ultima versiune aflată în dezvoltare)
  • Informații legate de ce va urma după 5G
  • Vitezele obtinute  in aceste orașe în care Orange a dezvoltat rețeaua 5G.
  • Informații despre dispozitivele ce suporta tehnologia 5G și care va fi evoluția acestora in viitor.

Ar fi utile următoarele informații în prezentarea testelor de viteza 5G:

• Dispozitivul cu care se realizează testarea
  • Locația cat mai exacta daca se poate
  • Distanta fata de echipamentul Orange daca este cunoscuta.
  • Orice altă informație care poate fi relevanta

De asemenea sunt binevenite:

• Părerile personale despre vitezele obținute și ce așteptări aveți de la noua tehnologie 5G.
  • Păreri privind necesitatea achiziționării unui telefon ce suporta 5G in momentul de față sau în viitorul apropiat.
  • Orice alte păreri privind acest topic

Membri activi creaza o Comunitate Puternica

#FiiActiv    #Implicate   #Exprimate       

170 Răspunsuri 170

Ok, deci nu chinezii sunt problema, e clar (dacă ești din cluj, desigur 🙂

Nu are importanta de unde ești.

Însă nu poți da vina pe telefon doar pentru că este produs in China.

Dacă citești mai sus testele sau făcut atât cu Xiaomi cât și Sony.

Este clar că este o problema in zona respectiva.

Șansele ca 2 modele diferite să întâmpine aceeași problema sunt foarte mici.

test 5g cu xiaomi 11 lite 5G NE

1000005640.jpg

In alta parte a orașului ( strada București, bloc Farmec, Nr 55). - telefon Sony Xperia 5III 

Screenshot_20241220-215908.png

Am telefonul Xiaomi mi11 de 3 ani de zile, am zone unde am avut și 1100mb/s. Doar zona centrala - casa de cultura ii foarte ciudată și fara semnal pe internet! 

PS: pe telefonul Sony Xperia 5III, DA, mai am probleme de rețea (îmi cade semnalul - a fost trimis la garanție și s-a schimbat placa de baza), dar telefonul este mai sensibil la semnal de voce/net (am căutat pe forumuri). Rețeaua cade gen o secundă maxim 2 dar își revine...și acest lucru îl pățesc in diferite zone ...dar culmea și prietenii pățesc la fel cam tot în zonele respective (alte telefoane cu android...pe iPhone nu am sesizat problema).

Nu e neobișnuit pt 4g. Cam așa e în orașele congestionate.

Când vine vorba de 5g , întreabă si pe alții care folosesc rețeaua orange 5g dacă au aceleași probleme...

Viteze bune îți doresc 🙂

Mersi! Am viteze bune la net, doar zona respectivă ii fara semnal, mai ales acum după ce au terminat "înnoirea" rețelei. 

PS: nu mă deranjează așa tare...dar ii ciudat că ești în centrul orașului, iar tu nu ai net la telefon pe rețeaua 5g, dar dacă blochezi telefonul pe 4g... funcționează fără nici o problema netul