anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange dezvolta continuu rețeaua 5G (teste reale)

Anonim
Neaplicabil

MCostel_0-1717680452263.pngÎn urma adăugării orașului Pitești pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de orașe din întreaga țară. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Numărul orașelor cu 100% acoperire 5G  a crescut, totodată, constant, acestea fiind Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

MCostel_0-1718211558493.png

Prin acest topic as dori sa aflam:

• Informații generale despre rețeaua 5G
  • Informații despre evoluția comunicațiilor mobile de la 1G până la 5G (ultima versiune aflată în dezvoltare)
  • Informații legate de ce va urma după 5G
  • Vitezele obtinute  in aceste orașe în care Orange a dezvoltat rețeaua 5G.
  • Informații despre dispozitivele ce suporta tehnologia 5G și care va fi evoluția acestora in viitor.

Ar fi utile următoarele informații în prezentarea testelor de viteza 5G:

• Dispozitivul cu care se realizează testarea
  • Locația cat mai exacta daca se poate
  • Distanta fata de echipamentul Orange daca este cunoscuta.
  • Orice altă informație care poate fi relevanta

De asemenea sunt binevenite:

• Părerile personale despre vitezele obținute și ce așteptări aveți de la noua tehnologie 5G.
  • Păreri privind necesitatea achiziționării unui telefon ce suporta 5G in momentul de față sau în viitorul apropiat.
  • Orice alte păreri privind acest topic

Membri activi creaza o Comunitate Puternica

#FiiActiv    #Implicate   #Exprimate       

170 Răspunsuri 170

Nimeni nu contesta că există zone cu acoperire mai slabă.

Personal sunt mulțumit de vitezele 5G din zona mea și chiar sunt reale.

1000000165.jpg

Viteze la interior.

Probabil sunt singurul client Orange din zona.🙂

vladut12am
Cunoscător certificat

De astăzi, acoperire 5G în tot municipiul Cluj-Napoca + zonele limitrofe!075658.png

1000008961.jpg

Confirmarea despre 5G aferentă Cluj-Napoca. Acum 5G nu mai trebuie căutat, fiind aproape peste tot, inclusiv la interior. Pot zice că diferența se simte, inclusiv acolo unde înainte nu era nici 3G, iar acum 4G e asigurat. Este chiar o schimbare majoră. 👍👍

vladut12am
Cunoscător certificat

Asta înseamnă cu adevărat reutilizarea frecvenței de 2100 MHz care a fost alocată rețelei 3G pentru 4G+5G. Este un progres evident.

Salut,

Când închid 3G-ul la Constanța?

Sunt șanse ca până în vară sa aibe și Constanta acoperire 5G 100%.🙂

vladut12am
Cunoscător certificat

Nu se știe când, dar să sperăm că o vor face până când va începe sezonul estival.🙂

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Încep să se miște treburile, ceea ce este foarte bine!

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Asta este destul de bine și sper să se reproducă la scară cât mai mare și cât mai repede!

Roberto22
Junior

Screenshot_20241220-182434.png

test de viteza efectuat în Cluj Napoca, piata Lucian Blaga (casa de cultura a studenților). 

In urma modernizării rețelei 5g, in centrul orașului Cluj-Napoca nu reușesc să mă conectez la rețeaua 5g, trebuie sa blochez telefon in 4g că să am rețea și internet! 

Aceasta situație a început după data de 10.12.2024. până atunci în zona respectivă era semnal! 

Acest test de viteza a fost făcut pe rețeaua 4g,! deoarece 5g nici nu incarca pagina.

Telefon folosit Sony Xperia 5III. Testul a fost repetat inclusiv pe un Xiaomi mi 11lite, exact aceeași problema, lipsa internet pe rețeaua 5g

Salut,

Ar trebui sa faci o sesizare scrisa și să detaliezi problema din zona respectiva.

Poți atașa și testele de viteza obținute.

Nu ar strica sa ii contactezi și telefonic exact in momentul când te afli in zona respectiva.

Știi cumva un Nr de telefon? Sau o adresă de email 

În acest moment, piața Avram Iancu, în incinta Teatrului Național. 

1000008990.jpg

 Device? S24.👍 Semnal mai ok decât pe 4G.

Să fie oare din cauza telefoanelor chinezești?🤔

Nu te lua de Xiaomi.🙂

Xiaomi 14 Ultra

1000000334.jpg

1000000335.jpg

1000000336.jpg