la 01-07-2025 10:53 AM
Bună ziua,
Mă aflu de câteva zile în imposibilitatea de a utiliza telefonul pentru apeluri voce din cauza lipsei complete de semnal în zona Ireg din localitatea Galați.
Toți vecinii din bloc au aceeași problemă însă lipsa semnalului nu este totală sau permanentă.
Am fost deja de 2 ori la 2 Orange shopuri diferite din oraș și se pare că doar în zona în care locuiesc îmi este afectat semnalul la telefon. Recunosc că nici cartela SIM nu-i una nouă dar cei de la Orange shop nu au dorit să mi-o schimbe.
Aveți ceva soluții de remediere? Am încercat deja și alte 2 telefoane și la fel se comportă, lipsă semnal. Ceea ce mă duce cu gândul că acum câteva zile de când a debutat situația, ceva s-a întâmplat în zona respectivă cu rețeaua Orange. Până atunci, aveam semnal full.
Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
01-07-2025 11:00 AM - editat 01-07-2025 11:07 AM
Buna,
Cel mai bine contacteaza telefonic serviciul clienți Orange, ei pot verifica daca sunt probleme/deranjamente in zona.
https://www.orange.ro/contact/
Daca situația se reproduce doar in zona semnalată, probabil este un deranjament ce va fi remediat in urma sesizării.
Au avut lucrări în zona conform hârtii Orange. Cel mai bine contacteaza Orange pentru a afla dacă lucrările au fost finalizate. Poți încerca și o resetare a setarilor de rețea.
la 01-07-2025 01:51 PM
Salutare!
La o cautare manuala, ce retele gasesti?
la 02-07-2025 09:31 AM
@SilviaP, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 11-08-2025 08:18 PM
Buna ! Inca persista problema.. deja ne gandim la portare toata familia.. va puteti interesa cumva cat va mai dura?
la 12-08-2025 08:53 AM
Adrian, ne dai, te rog, mai multe detalii? Este vorba despre semnalul de voce? Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? Ai încercat SIM-ul pe un alt telefon? Mai sunt și alte persoane în zonă care întâmpină probleme similare? Ai făcut vreo sesizare la colegii noștri la serviciul clienți?
la 12-08-2025 06:00 PM
Locuiesc in aceeasi zona ca si Silvia care a sezizat aceeasi problema. Mai exact pe strada Anghel saligny , Galati. De cand m-am mutat aici semnalul era mai slab dar de vreo luna si jumatate efectic abia daca am cate o linie la telefon si atunci nu ma inteleg cu nimeni.. am incercat sa sun la relatii clienti de cateva ori dar timpul de asteptate e prea mare si nu am reusit sa expun cuiva problema . Nu e de la telefon, nu e de la cartela pentru ca toata familia are aceeasi problema, si vecinii..
la 07-08-2025 12:40 PM
Bună ziua.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Din păcate, problema nu s-a remediat nici după o lună. Drept urmare, mi-am portat numărul într-o altă rețea.
23-08-2025 01:31 PM - editat 08-09-2025 06:42 PM
Salutare!
Îmi pare rău pentru problemele de rețea pe care le întâmpinați și care v-au determinat să schimbați operatorul de telefonie mobilă.
Referitor la lipsa semnalului din zona Ireg - Galați, am identificat cauza.
Se pare că în zona semnalată cu probleme, au fost efectuate lucrări de decomisionare a unei stații GSM. Este vorba despre locația ORO - GA0073, localizată pe blocul din Bulevardul Siderurgiștilor unde se află farmacia Dr. Max. Pe Cellmapper, în zona respectivă nu mai apare acel site întrucât a fost șters, însă dacă schimb în 2G el încă apare localizat.
eNB 70736 șters de 2 ori în datele de 27, respectiv 29 iunie 2025.
BTS 736 încă pe hartă
Numai bine! 🙂
Cu respect, Vlăduț
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor