la 07-05-2023 09:46 AM - editat ultima oară la 07-05-2023 11:49 AM de DanielaH
"De ce viteza internetului se modifică în funcție de ora zilei? Locuiesc în sectorul 1 din București și am observat că după ora 02:00 vitezele scad la 120 mbps pe 5G, iar dimineața după ora 06:00 ajung și la 700 mbps. Se întâmplă același lucru și în alte zone din București sau în alte orașe din țară? Care ar putea fi cauzele acestei variații de viteză și cum poate fi rezolvată problema?"
la 08-05-2023 09:59 AM
Poti argumenta acest aspect? Nu de alta, dar am umplut frigiderul multora din cauza ca "uitau" ca au acasa WiFi (evident, internet platit si ala) si ingenunchiau reteaua mobila pentru filme (da, filme). Si nu vorbesc de 2-3, ci de cateva blocuri (de locuit, nu "blocurile" americane de care auzi in filme si se refera la perimetre de strazi).
Cum au explicat si colegii de comunitate: daca se constata un trafic redus (intr-o anumita perioada de testare), sa fii sigur ca se vor opri din antene (se considera ca nu exista necesitatea de a tine active respectivele antene).
PS: uneori mi-as dori ca utilizatorii romani sa inteleaga faptul ca o conexiune mobila este... mobila, nu fixa. Iti garantez ca o limitare de 50-100Mbps (viteza de internet pe telefonul mobil) ar fi mai mult decat satisfacatoare pentru peste 90% din utilizatori.
la 08-05-2023 12:47 PM
dacă asta este viteză, atunci suntem foarte bine. menționez că testul de viteză, a fost făcut pe modem, sim-ul fiind primit astăzi. de precizat că, sunt la Yoxo
la 08-05-2023 12:50 PM
și da, nu este nevoie să fiu tratat altfel. doar am pus o situație. din cauza non-accesibilității în ceea ce privesc serviciile, cât și web-site-ul, clienții ca mine, întâmpină probleme. și da, rușine Orange. asta este o viteză cu care te legi de tren, și poate mergi și în vacanță!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor