anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce sunt antenele care sunt pe cadrul turnului celular nu in varf acolo inde sunt antenele celulare?

vFdr12
Junior entuziast

nu sunt radio am îndreptat antena radio catre turn si nimic. 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Se numește tobă și are rolul de a prelua semnalul de la o altă antenă, prin microunde, dacă acel site nu are fibră optică (uneori chiar dacă are). Este un fel de receptor!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember

Salut,

Daca ai cumva o poza cred ca ar ajuta foarte mult sa intelegem la ce te referi. La o prima vedere, as zice ca sunt tot antene. Doar ca poate nu sunt active, sau nu stiu, emit pe o alta frecventa.

Nu stiu nici ce metoda ai folosit pentru a vedea daca sunt antene radio sau nu. Poate ne spui si ce metoda/echipament ai folosit.

Client Orange

vFdr12
Junior entuziast

o combina muzicala🥲

vFdr12
Junior entuziast

IMG_2401.jpeg

 cele in forma de "farfurie"

Vio73

Se numește tobă și are rolul de a prelua semnalul de la o altă antenă, prin microunde, dacă acel site nu are fibră optică (uneori chiar dacă are). Este un fel de receptor!

vFdr12
Junior entuziast

si comunica doar cu antenele orange sau si cele telekom vodafone?

Vio73

Depinde ce antene sunt pe acel pilon. Pot fi antene de la mai mulți operatori pe un pilon!

Corect. In general pe un pilon sunt cel puțin doi operatori de exemplu Orange și Vodafone. Sau pot fi trei. Orange, Telekom și Vodafone. Au împreună antene pe pilon. Numai Digi are piloni și antenele separate de ceilalți provideri.