anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când se va băga 5G in Râmnicu Vâlcea?

George14
Începător

Când se va băga 5G in Râmnicu Vâlcea?

19 Răspunsuri 19

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Și eu aștept în Pitești și multă lume așteaptă cu nerăbdare să se extindă acoperirea 5g in majoritatea orașelor. Din păcate , chiar dacă Orange au cumpărat cel mai mult spectru pentru 5g, nu au făcut mare lucru cu el până acum.

Din ce am înțeles, pe partea de sud a țării, este o problemă mare faptul că trebuie înlocuite actualele antene de la Huawei cu alți vendori europeni, în principal Ericsson, iar asta necesită timp și multe cheltuieli suplimentare. Dar de făcut, tot va trebui s-o facă. Oricum, Orange se urnesc mai greu de obicei, dar și când se urnesc, fac treabă bună. Sperăm că anul acesta să fie cel potrivit și să se facă extinderea rețelei 5g in multe orașe, mai ales că au anunțat faptul că, din vară, vor începe să migreze spectrul 3g existent către 4g/5g, iar rețeaua 3g se va închide în 2025 ( la sfârșitul anului).

Doamne ajută să se întâmple!

ZamfirAndrei
Începător

Am așteptat de foarte multe ori sa bage Orange 5G in Ramnicu Vâlcea. Dar ei nu au lansat. Pentru că ei uit. Eu am vrut doar sa bage 5G in Ramnicu Vâlcea și la toate satele din Vâlcea să aibă 5G. Dar eu am un telefon mobil Samsung Galaxy a55 și îmi arată doar 4G+ și semnal full fara 5G. La viteza de 4G+ in Vâlcea e de 150 mbps upload 57,8. Eu sunt supărat și dezamăgit că Orange nu baga 5G in Ramnicu Vâlcea.

Întâi să termine 5g în tulcea, apoi ( după părerea mea ) ar trebui să pună în ploiești, apoi în râmnicu vâlcea

Partea cu satele din județ deja e prea mult... antenele 5g au o rază de doar 500m.

Viteza ta de internet e de invidiat (din punct de vedere 4g+) , recordul meu a fost 141mbps down și upload 28mbps, ping... dacă iese 30 e minune😅 (la 4g+)

Îți urez viteze mari la internet:)

Mersi  mult boss 🙂 ești mare de treabă 

Notă: când vine vorba despre orașele cu montarea antenelor, nu e nimic oficial.  O spun ca simplu client, care-și da cu părerea 🙂

Se pare ca va avea si Rm. Valcea 5G.Semnalul nu este inca stabil dar cred ca urmeza sa fie.

UW25
Junior

Salut,

Din păcate cel puțin în cazul satelor nu vad sa se dezvolte rețeaua 5G.

Trebuie sa luam in considerare ce avem până acum și anume orașe mari care nu sunt acoperite 5G sau sunt acoperite parțial.

Cel puțin în cazul satelor cred că vor mai trece 4-5 ani până vor avea 5G.

Dimitrie569
Junior entuziast

Acum e 5g în râmnicu vâlcea😅

Vio73

Salutare!

De data asta este 5g în Rm Vâlcea și în împrejurimi, conform hărtii de acoperire Orange.

Este foarte bine!

GeorgeEp
Junior entuziast

Este sigur:Testul este facut în interior

Vio73

Super!

Mă bucur de confirmare!

vladut12am
Cunoscător certificat

Cam slăbuț! La cum arată viteza pe download, foarte probabil că acolo ți-a intrat N1.

Pentru interior este ok.

Tu ai prins viteze mai bune la interior (nu langa fereastra)?

Vitezele sunt bune pentru interior  și pot fi influentate de multi factori.

Pentru inceput este bine.

Daca aveai viteze de peste 500 Mbps la interior sigur renunțai la internetul fix.🙂

Încearcă să intri in modul avion pentru câteva secunde înainte de test.

Ne poți oferi și niste teste cu vitezele la exterior?

Mulțumesc anticipat!