anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bug harta acoperire a servicilor mobile

Robert111
Explorator entuziast

Astăzi ,uitandu-ma pe harta de acoperire ,am observat un bug ,oriunde pun acel punctulet sa vad acoperirea in acel loc ,apare ,la secțiunea 4G ,viteze de pana la 426 Mbps ,e un bug sau e ceva nou la harta? Am sa atașez un screenshot

1000185007.jpg

59 Răspunsuri 59

Robert111
Explorator entuziast

Daca poți ,da ,ar fi bine primit!

Uite în rural. Văd că la ora asta este cam slăbuț, chiar și cu vedere la antenă.

Vio73_0-1756646382509.jpeg

Vio73_1-1756646475151.jpeg

Sunt la vreo 55 km SE de Pitești.

Vio73_2-1756646520541.jpeg

Robert111
Explorator entuziast

Da ,pentru mediul rural e foarte ok ,dar testul e indoors sau outdoors?

Indoor, dar la mansardă, pe partea cu antena. Dimineața sar de 200.

Robert111
Explorator entuziast

Superb pentru mediu rural ,eu nu reușesc să prind mare lucru ,acuma sunt plecat de acasă și eu dar când ajung ,fac și eu un test și pun aici ,outdoor ,că indoor trebuie sa am poziții perfecte că sa dat de 10-15Mbps

Eu aglomerată rețeaua la voi și de aia.

Robert111
Explorator entuziast

MM nu știu ce să zic ,nu e aglomerata rețeaua ,problema e că unde stau eu ,semnalul e destul de slab ,mă conectez la antena de la vreo 3-4Km distanta ,cea din orașul Tg. Lăpuș ,deoarece cea care ar trebui sa acopere satul ,acoperă o comună + are doar 2 sectoare și alea cu B20 ,adică spun că ar trebui sa se facă ceva cu ea ,cat de cat ,dar de cate ori le-am spus celor de la Orange nu le-au tare păsat ,au orientat puțin o celulă cu B28 care într-adevăr ,a ajutat viteza să crească de la 2-3Mbps la 10-15Mbps ,deși totuși ,aceste modificări au fost făcute la antena din oraș ,nu cea care acoperă satul ,iar altceva nu știu ce să mai fac ,deoarece sunt printre singurii clienti Orange din sat ,deci sesizare cu mai mulți oameni nu se poate ,iar Telekom ,care are acoperire aici ,urmează oricum sa se vanda ,deci prin urmare ,rămânem mai pe lipsa..

Poate vor face upgrade și acolo și se va rezolva. 

Robert111
Explorator entuziast

Sper și eu ,oricum încă B28 variază ,și semnalul ,puterea semnalului ,variază ,dar tot creste din ce in ce mai tare ,deci ,nu știm niciodată 

Dimitrie569
Cunoscător certificat

"Este cam slăbuț, chiar și cu vedere la antenă"

Eu între timp (tot cu vedere la antenă; latența ar putea fi un bug):

1000013776.jpg

 Haideți la dans😅

Schimbă serverul sau fă cu speedtest.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Asta spun băieții din Seattle 😉 :

1000013777.jpg

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Poate fi un bug vizual pe harta.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

S-ar putea ca, o dată cu schimbarea 3G către 4G și 5G, antenele noi să poată crește viteza de download. Teoretic, pe 4G+ se poate atinge un maxim de 1200 Mbps (în condiții ideale și de laborator, evident). 

Totuși, "în teren" nu ma aștept sa le ating, ci să recepționez un maxim de 75% din valoarea maximă. 

https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-anunta-viteze-4g-de-pana-la-500mbps-in-95-de-orase-din-... 

Robert111
Explorator entuziast

Am citit ,doar că știrea nu este de acum ,este din 2018