anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Închidere 3G accelerată

Robert111
Explorator entuziast

Salutare, mă uitam acum pe mapa de acoperire 3G de la Orange și am văzut că în Brașov a început să fie demontate antele 3G ,de altfel că în Craiova sau spre surprinderea mea ,in Sighetu Marmației. Acuma ,întrebarea este ,o să termine la timp Orange cu demontarea antenelor 3G daca se mișcă așa? Am văzut că și prin Alba Iulia s-au făcut ceva lucrări

37 Răspunsuri 37

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Ohoo, în acel moment voi avea 3-4 liniuțe aici, în mediul rural, unde am în prezent 1-4 (semnalul variază pe tot terenul) 😅

Robert111
Explorator entuziast

Exact la fel se întâmplă și la mine acum ,uneori am doar H+ iar uneori am 4G+ 5 liniuțe într-o raza de vreo 5m²

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Antenă tv (care funcționează și ca amplificator de semnal) moment 😂

Razvan
#StarMember

Asta va depinde de fiecare operator cum a implementat setările. Orange este pioner în serviciile de VoLTE și Vo-WiFi în România și posibil să rămână la fel când au fost lansate.

Robert111
Explorator entuziast

Înțeleg ,vom vedea atunci

Baiazid
Junior entuziast

Orange închide rețeaua 3G, dar sunt județe in tara in care semnalul 4G merge prost, 5G nu este deloc, deci rețeaua 3G o oprește tot unde au semnal 4G de calitate și 5G, iar in rest nu e semnal, dar se cer banii pe abonamente la mobil.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Dacă ai semnal 3g pe acolo, vor veni îmbunătățiri și la tine. Îmbunătățirea rețelei depinde de numărul de antene 3g existent pe acolo.

Nu mai am încredere in Orange deloc. Au câțiva ani de când se chinuie cu preluarea fostului Telekom și nici acum nu au terminat, iar de când au preluat Telekomul au plecat foarte mulți abonați care au fost la Telekom la mine in localitate. Orange are rețeaua de fibra proprie, dar și pe cea a Telekomului, insa foarte mulți abonați au plecat la Digi, tot pe fibra. O investiție a Orange care nu a meritat, au doua rețele de fibra, dar cu foarte putini abonați. De ce au facut asa? Cine știe răspunsul,  dar unul corect, nu cu laude sau alte vorbe in vânt?

@Baiazid: Salut. O informare constructivă și cu rezolvare favorabilă tuturor ar fi dacă ai confirma concret cele constatate (localitate / eventual stradă/zonă, iar dacă ar fi inclusiv un număr aproximativ de posibili clienți impactați în zona respectivă, atunci ar fi o informație muult mai utilă.). Altfel, rămâne o simplă poveste, interesantă la citit, dar asemeni zicalei ”cu o floare primăvara.... nu apare”, e posibil ca cele menționate fără fundamentare să fie fără valoare și lăsate în... uitare. Așadar te așteptăm cu detalii mult mai clare.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Da. Acest lucru ar fi util. Să pună un site separat în care să spună cu de-amănuntul ce au făcut și au dres. Dar, dintr-un alt punct de vedere (al companiei), gândește-te de câți contabili și de personal de introducere de date vor avea nevoie pentru așa ceva. A stai, există sisteme AI care automatizează totul. Dar dacă greșesc? ("AI can make mistakes. Please double check the information to make sure it is true" - halal AI) De câte emisii de carbon vor avea nevoie? De fapt orange se bazează în proporție de 90% pe energie regenerabilă. (Sursă: Aici) Mda, nu știu nimic 😅

MihaiC99
Campion

Au început și la Constanța închiderea rețelei 3G.

1829.jpg

Robert111
Explorator entuziast

Acuma am văzut și eu ,și da ,au închis în foarte multe județe. Am văzut că nici Bistrița nu mai are acoperire 3G ,și am văzut că se fac ceva lucrări și în Bihor ,am văzut că pe la Beiuș nu mai este 3G. Speram ca după închiderea rețelei 3G sa se îmbunătățească și acoperirea 5G

Harta nu reflectă exact situația din teren.

Mă aflu într-o zonă unde, conform hărții, nu ar trebui să existe acoperire 3G, însă eu am semnal atât în interior, cât și în exterior. Înțeleg că lucrările sunt în desfășurare, însă la final sper sa pot vedea o diferență clară între viteza conexiunii înainte/după modernizare.

Update: Acum nu mai am semnal 3G nici în zone mea. Harta reflecta realitatea de pe teren.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Test de viteză înainte/după închidere pls 🙂

Deocamdată nu am văzut diferente mari intre vitezele obținute.

Înainte:

1548.jpg

1546.jpg

După:

1843.jpg

1841.jpg

Voi vedea în zilele următoare daca vor fi aduse îmbunătățiri.