anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Îmbunătățiri calitate semnal și viteza internet in Mureș

teacher_
#StarMember

Dragi membri, doresc sa vă aduc la cunoștință un lucru foarte interesant.... Nu credeam că Orange va efectua lucrări pentru îmbunătățirea calității rețelei, dar se pare că m-am înșelat. Eu sunt originar din judetul Mureș, dintr-o comună (Solovăstru) în care predominant se utilizează (sau se utiliza) Vodafone, din cauza faptului că Orange nu avea semnal nici măcar decent (doua liniuțe pe H+). Intorcandu-ma acasă zilele astea am constatat un lucru demn de menționat: 4G+ și viteze pe măsură. am efectuat un test acum câteva minute, in acea zona a comunei in care nu puteai să vorbești la telefon cu cineva sau sa stai pe net din cauza lipsei semnalului, și rezultatele le pun in atașament. Așadar, felicitări! Vă mulțumesc în numele comunității locale, care va beneficia de viteză la internet și semnal foarte bun. Sper totuși să fie un lucru de durata 😁💯🎉

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Junior entuziast

Viteze foarte bune chiar si pe upload.

Orange demonstrează că se poate.👍

Mulțumim pentru informații/feedback

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Mă bucur că au făcut servicii de calitate și sper să ajungă în cât mai multe localități unde încă mai sunt probleme.

Felicitări Orange!

Baftă!

Razvan
#StarMember

În perspectiva renunțării la spectrul 3G, Orange se pune la treabă. Super, să ajungă în cât mai multe localități cu extinderea și îmbunatățirea semnalului.

Dimitrie569
Explorator

Așa upload nici la 5g n-am😂

Sper doar sa țină:))

RafaHelper
#StarMember

Si eu aștept de 8 ani dar nimic. 😞