anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicații pentru controlul parental ?

eda2k
Cunoscător
Salut,
În final, i-am achiziționat fetiței mele un smartphone (Huawei Y7), împreună cu un abonament Orange Me 8, cu reducere de 2 euro (am pachetul Love). După configurarea telefonului, am început să caut aplicații pentru a putea monitoriza activitatea online cât și offline. Prima aplicație instalată - Orange Content Lock, dar când am realizat că aceasta este contra cost, am renunțat la ea. Momentan am instalat și configurat Google Family Link și după ce am frunzărit aplicația, chiar raspunde nevoilor mele.
Aș dori să știu ce soluții utilizați pentru controlul smartphone-ului copiilor ? A testat cineva aplicația Orange Content Lock ? Considerați utilă o asemenea aplicație ? De ce da, de ce nu ?
18 Răspunsuri 18

Ascary
Campion certificat
Da,o aplicație foarte bună se pare. Marge și pe iOS ?

Ascary
Campion certificat
Am verificat,merge 🙂

FaraUnID
Campion certificat

6 luni gratuite Norton Family Control Parental

Norton Family vă ajută la supravegherea activităților online ale copiilor dvs. Acesta ajută la blocarea site-urilor nepotrivite în timp ce copiii dvs. navighează pe Internet, vă permite să vedeți ce site-uri au vizitat, stabilește limite pentru timpul online și multe altele.

Pentru o perioadă limitată, obțineți 6 luni gratuite de Norton Family, fără niciun angajament financiar necesar. Pur și simplu creați un cont și începeți să configurați Norton Family.

https://family.norton.com/web/?ULang=ron

1. Cerinte Sistem Windows

- Microsoft Windows 10 cu exceptia Windows 10 S si a browserelor Metro and Edge

- Microsoft Windows 8/8.1. Browserul Metro nu este suportat

- Microsoft Windows 7 + Service Pack 1 sau mai recent

- Microsoft Windows Vista + Service Pack 1 (SP 1) sau mai recent

- Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional + Service Pack 3 (SP 3)

2. Cerinte Sistem Android

- Android 4 sau mai recent

3. Cerinte Sistem iOS

- iOS 9 sau mai recent

CERINTE HARDWARE

- Procesor de 300 MHz sau mai rapid

- 512 MB de RAM (minim 256 MB)

- 200 de MB de spaţiu disponibil pe unitatea de disc

BROWSRE ACCEPTATE

- Microsoft Internet Explorer 9.0 sau versiuni ulterioare

- Mozilla Firefox 40.0 sau o versiune ulterioară

- Google Chrome 32.0 sau o versiune ulterioară

Norton Family NU ETSE ACCEPTAT pe aceste dispozitive Android.

- Huawei

- Dispozitive Amazon (Kindle/Fire)

- Chromebook

FaraUnID
Campion certificat

Gratuit 6 luni Trend Micro Maximum Security pentru Windows, Mac, Android si iOS.

Spre deosebire de promotia Norton prezentata in postul anterior, Trend Micro Maximum Security este o solutie completa de securitate nu doar un control parental ce va permite sa securizati pana la 5 dispozitive.

Pagina promotie https://store.trendmicro.com/store?Action=Content&Locale=en_US&SiteID=tmamer&pbPage=Trend_WFH_2020