Digitaliada a fost si este cel mai mare proiect care vine in sprijinul copiilor si adolescentilor. Nu cred ca ne ajunge spatiul sa enumeram toate beneficiile acestui măreț proiect,dar am sa enumar cateva:
-5500 de elevi sunt printre beneficiarii acestui proiect,scolile lor fiind dotate cu multe echipamente tehnologice performante
-1.500 tablete, 52 de laptopuri, 50 de videoproiectoare și ecrane de proiecție, precum și cu materiale digitale educaționale.
-164 de cadre didactice au fost pregatite pentru instruirea elevilor participanti la acest program.
-valoarea totală a celor patru ediții Digitaliada este de 2 milioane euro.
Un alt aspect interesant este acela ca oricine este interesat sa isi dezvolte cunostintele tehnologiei digitale o poate face gratuit pe platforma online deschisa pe www.digitaliada.ro
Iata ca Orange nu ofera numai mijloace de recreere,festivaluri etc dar se implica concret in educatia copiilor si tinerilor prin dezvoltarea acestor tipuri de proiecte. Dupa parerea mea,Orange merita tot respectul. Eu ma bucur ca o parte din banii platiti pe abonamente si servicii Orange se intorc sub diferite forme inapoi la abonati si la copiilor acestora.
Alte programe sociale marca Orange,
Responsabilitatea sociala,"Pentru maine"
Lumea in culoare si sunet
Sustine un ONG
Women's digital center
Toata stima!