anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon ați cumpărat voi copiilor?

svetalex
Senior certificat
Am 2 fetițe (11 și 8 ani) cărora le-am cedat anul trecut vechiul meu telefon (un Huawei P8 lite). Nu poată telefonul după ele la școală (le este interzis de regulament)
Utilizează telefonul pentru jocuri, în primul rând , apoi WhatsApp, fotografii și își caută informații pentru proiectele de la școală.
Mă gândeam să îi cumpăr celei mari un telefon nou, dar pentru care nu aș vrea să cheltuiesc mult. Nu m-am gândit încă la buget. Voi ce telefoane ați cumpărat copiiilor voștri?
121 Răspunsuri 121

Andramm
Junior
Samsung S9

CălinM
Junior entuziast
Nici eu nu am vrut sa iau telefon la fetita, dar toți colegii ei aveau și era supărată ca ea nu are. Chiar mia zis ca ia zis un coleg de la școală ca taică-tu e șofer de tir și nu își permite sa iti cumpere un telefon. Acum are Huawei Mate 20 lite.

Andramm
Junior
Multumesc pt sfaturi, aveti mare dreptate cu totii. Dar fata mea are peste 18 ani, si pe langa liceu, este si lucrator de tineret la un centru de tineret. Are nevoie de un telefon bun, pt ca se lucreaza pt proiecte mari, cu finantari de la ministere. Raspunderea e mare, si se cere folisirea telefonului pt aceste proiecte, iar invatatura la liceu este mereu pe primul loc. Mai sunt si tineri care folosesc telefonul si in scopuri serioase, nu sunt toti ca cei ce cauta doar distractii. Nu a avut telefon decat din clasa a 10-a. Va multumesc inca o data pt sfaturi.

aNaK1N
Junior
Un s 10 boss

Adax
Junior entuziast
Un j3 de la Samsung

Larson
Începător
Cele mai bune telefoane de pe piata raport calitate/preț sunt cele de la Xiaomi. Recomand și nu veți fi dezamăgit.

mariussruben89
Explorator entuziast
Sautare, cam tot la variantă de J# sau #A, din gama Samsung, m-am gândit, deocamdată, atata timp cat pot folosi aproape toate retelele de socializare, dar mai ales in ajutorul unor diferite proiecte, da e suficient. La caz de ceva mai mult, exista acasa Laptop si Desktop.

NeaValiza
Junior
Huawei Y7 2019 la fidelizare.

A_ursut
Începător
Pt inceput un tel mai vechi microsoft lumia

mariussruben89
Explorator entuziast
# J5 ,'16,zla fidelizare #Nokia 3 , dupa 2 ani jumatate. #Apple Iphone 5,actual. A meritat,a invatat, cuminte , da e ok.

Mary_1
Junior
Pai le as cumpăra cu siguranță un huawei nu foarte performant, sa putem fi în legătură permanenta

eda2k
Cunoscător
@ontopic: - pentru fată, am cumpărat un telefon cu taste, doar pentru apel vocal și eventual poze de 2 mpx. Telefonul îl primește doar când pleacă în excursie sau în vizită cu cei din clasa sa. Bineînțeles, cand dorește să se joace, dă iama prin smartphone-urile noastre

svetalex
Senior certificat
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și pentru recomandări 🙂

Toffifee
Junior entuziast
Samsung note 8, cand a aparut

Sularov
Junior
Eu ias cumpara un Samsung Galaxy J5 deoarece e bun, accesibil la preț, si rulează destul de bine.