anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Orange la Targoviste

michaitza74
Junior entuziast

Cum ma convinge Orange sa mai raman client la ei ? 😆

32 Răspunsuri 32

michaitza74
Junior entuziast

Nu este vorba de instalarea unui releu pentru un caz singular. Este vorba de dorinta de implicare si progres care la Orange a disparut.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Am înțeles, dar posibil alți utilizatori de telefonie zonali să aleagă altceva sau să nu solicite astfel de îmbunătățiri. Iar de aici până la îmbunătățiri și investiții așteptate e doar un pas. 🙂

Pololică
#StarMember

Salutare!

Probabil o sa trec maine prin Targoviste (inca nu stiu ce traseu voi folosi pentru a ajunge la munte) si voi verifica si eu din mers. Ultima data (anul trecut) nu tin minte sa fi avut probleme.

O alta chestie: cum stai cu viteza Digi? Eu de ceva timp tot intamin la ei caderi din VoLTE in 2G... Chiar aseara eram intr-un Kaufland (Bucuresti) si la zona de mezeluri am inceput sa vorbesc la telefon cu sotia si mi-a cerut sa-i trimit ca poza pe Whatsapp o lenjerie de pat. Ghici ce: apelul era 2G si internetul in timpul apelului era 0. Am inchis apelul, a trecut in 4G (1 liniuta) si se chinua sa trimita (cred ca nici dial-up nu era viteza). Este una din micile experiente care ma fac sa ma gandesc la alegerea urmatoare (buba e sunt zone si zone, dar ma intereseaza sa functioneze cand am nevoie).

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Problema cu 4G care ”cade” în 3G sau 2G este destul de răspândită. Depinde și de telefon, dar în special de cum se face agregarea în zona respectivă. Pentru că atunci când ai apel de voce, în multe zone este posibil să nu mai poată fi făcută agregarea pentru 4G, motiv pentru care trece în 3G.... Ca exemplu și la mine este la fel.

In acelasi loc in care apare VoLTE (care era beton in ultimile luni) a inceput sa dea ratee. Telefonul este acelasi (Huawei Nova 8i), cartela SIM este aceeasi (si nu are doi ani). Ma deranjeaza ca uneori vorbesc in VoLTE pica in 2G si nu mai revine in VoLTE si, daca am nevoie sa caut ceva pe net, trebuie sa inchid apelul. Pana acum, in acelasi telefon, cu Orange nu am avut probleme (si telefonul are 3 ani, iar inainte nu am avut niciodata probleme cu VoLTE la Orange, indiferent de telefon [IPhone SE 2016, Huawei P9 lite (2016), Huawei Nova 8i fara GMS]).

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Cât am apelul activ nu revine. După ce închid apelul ... revine la ceea ce trebuie, adică 4G+. Dar e deja trecută la ”puterea obișnuinței”.

Din motive evidente (nu am inregistrat ecranul in timpul apelurilor) am avut apeluri care treceam din 4G in 3G si apoi reveneam in 4G in acelasi apel. Deci nu cred ca aici e problema.

Eu nu eram in timpul apelului cand am facut screenshot la ecran.

Probleme la Orange nu sunt, in sensul ca nu am ramas fara semnal deloc, pot folosi telefonul. Ideea este ca Digi ne-au adus primii 5g-ul la Targoviste.

Orange este in curs de implementare (ma rog, cam stagneaza de ceva timp dar e partea a doua), dar presupun (sper) sa grabeasca lucrurile din moment ce 3G este in curs de retragere si ar trebui sa puna antene [macar] 4G pentru utilizare mai buna.

Ramasesem dator cu un raspuns: am folosit ruta Ploiesti-Sinaia si nu am mai trecut prin Targoviste (varianta ma "intarzia" cu aproximativ jumatate de ora).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți exista situații punctuale unde toți operatorii au probleme cu semnalul. Să înțeleg că este situatie  punctuală, nu peste tot. Eu am testat prim Târgoviște ( anul trecut cred) și vitezele pe 4g erau decente. Poate au apărut situații de congestie între timp sau este ceva la interior, unde niciun operator nu garantează semnalul.

michaitza74
Junior entuziast

Da, este o situatie punctuala, sunt la birou. Nu avem internet la serviciu. Avem reteaua interna a firmei, dar evident la aceea nu ma pot conecta. Nu mi se pare ok daca am ceva de transmis repede sa ies prin curte cu telefonul. Ideea este ca in ultimii ani unii operatori s-au dezvoltat mai bine, au fost mai atenti cu cerintele clientilor. Si nu Orange sunt aceia.

Știu, așa este, dar fiecare are propriile priorități. Eu, în Pitești, nu am întâmpinat astfel de situații, dar nu spun că nu sunt. Și garantat sunt și la ceilalți în alte locații! Nimeni nu asigură peste tot, îți garantez asta!

michaitza74
Junior entuziast

Clar, nimeni nu asigura tot. Cautam solutii cat mai bune pentru zona unde ne petrecem timpul cel mai mult. In concedii ne descurcam cum putem, dar nu si acasa. Cum zicea cineva mai sus, ne mutam provizoriu si revenim daca este cazul 😆