Salut! Există și o explicație logică, am pățit și eu, sper sa pot explica. La fiecare phone credit primești un anumit bonus, pe care poți să îl utilizezi. Ei bine, daca tu ai încărcat cu 10 euro pentru o perioadă (de exemplu), primești un bonus mai mare decât daca reîncarci cu 6 euro. Dar acel bonus are o limita de 2 ani.
După 2 ani, se schimba suma acumulata. Adică tu in luna 1,2,3, ai făcut reîncărcări de 10 euro, ai primit bonusul aferent, iar în lunile 4-24 ai reîncărcat cu 6 euro, ai primit bonus mai mic, se aduna tot bonusul până în luna 24. Dar din luna 25, daca nu îl consumi, va scădea daca continui sa reîncarci cu 6 euro, pentru că vor dispărea bonusurile primite din lunile 1-3. Și eu am fluctuații lunare, în funcție de ultimele 24 de luni de reîncărcare. Poate odată, cândva, ai făcut reîncărcări mai mari, iar după 2 ani acele bonusuri se pierd. Eu mai mult de 43 de euro nu am putut aduna. Sfatul meu, când ai o sumă rezonabilă, foloseste-l, că se pierde! Sper că ai înțeles, e destul de complicat.
Late edit.
Beneficiile din cadrul programului de loialitate PrePay Bonus se acordă pentru reîncărcări prin orice metodă: cu credit sau cu opțiuni cu minute și internet.
Bonusul Phone credit acumulat se va pierde în cazul în care nu reîncarci lunar. Termenul maxim pentru reîncărcarea contului PrePay este sfârșitul lunii următoare ultimei reîncărcări.
Fiecare bonus acumulat este valabil 24 de luni de la acordare. Poți strânge până la 200 de euro cu Orange Phone Credit, iar după această limită bonusul nu se va mai cumula. Secțiunea întrebări din
https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/