anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot configura functiile de chat

DanielCRO
Junior
Salut, am o problema. Nu pot configura functiile de chat, este blocat la Se configureaza, am incercat toate variantele gasite de pe internet, nu vrea sa functioneze, a mers acum cateva luni, dar de prin ianuarie, februarie nu a mai mers deloc, ce as putea sa fac? Pot trimite doar MMS-uri, inainte puteam sa aleg intre RCS si MMS, acum nu mai am cum. Am ultimele versiuni la Carrier Service si la aplicatia MEssages, telefonul este un Huawei P Smart Z. Aparent nici fratele meu nu le poate folosi, el are telefon Motorola One Fusion Plus.
Mersi.
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @DanielCRO, ‏‏‎ ‎ Cred ca am gasit o solutie pentru problema. Intra te rog pe acest link pentru a dezactiva functiile chat de pe numarul tau. https://messages.google.com/disable-chat Alegi tara, introduci numarul de telefon si apoi confirmi cu codul din SMS. Dupa ce ai facut acest lucru, mergi in setari la telefon, aplicatii si sterge datele pentru aplicatia Messages si Carrier Services apoi alege "Opriți forțat" pentru ambele. Da un restart la telefon, activeaza datele mobile si incearca din nou sa activezi functia chat. ‏‏‎ ‎ Te astept cu noi vesti dupa ce ai facut acesti pasi.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

iulian_r1
Începător
Am incercat si la Sony. Mi-au spus ca atat timp cat telefonul se conecteaza cu alti operatori, respectiv Digi, problema este la Orange. Deci numai Orange ar putea sa ma ajute.

RafaHelper
#StarMember
@iulian_r1, am vorbit si eu cu cei de la Sony si mi-au transmis sa ii contactezi din nou, insista sa iti ofere o solutie la problema ta si sa iti deschida un caz de asistenta. Daca vrei sa le scrii celor de la Orange poti accesa sectiunea contact si sa alegi cea mai buna optiune pentru tine. https://www.orange.ro/contact/ Din punctul meu de vedere producatorul telefonului trebuie sa te ajute cu activarea serviciului.