anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot trimite mesaje tip sms

Nela
Junior

Bună seara, de 3 zile nu mai pot trimite mesaje tip sms deloc, am vorbit cu mai mulți consultanți Orange dar nimic, îmi spun că verifica și nu primesc nici un răspuns 

Screenshot_20230503_201236_com.android.mms.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Nela
Junior

mulțumesc frumos tuturor care mi-ați dat un sfat, până la urmă a fost problema de la Orange, au rezolvat-o până la urmă, o zi frumoasa tuturor!! 

Vizualizare soluţie în postul original

82 Răspunsuri 82

Silviu9000
Începător

Orange, plateste-ti IT-istii mai bine ca tot nu s-a rezolvat problema inca. La suport imi zice ca se lucreaza... Pai acusi am aproape 1 saptamana de cand se tot lucreaza! 

Danut2
Începător

Ma confrunt cu aceeasi problema... Astazi se implinesc 5 zile de cand nu pot trimite mesaje. Normal ar fi sa ni se comunice si noua macar stadiul lucrarilor. 

Cristina2021
Începător

Buna ziua, sunt singura care deși am mesaje nelimitate in rețea nu pot trimite mesaje?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Cristina,

Cred ca nu. :)) Sunt ceva probleme (cunoscute) momentan, in anumite zone. Eu unul nu am problema asta. Dar pot sa-ti spun ca nu esti singura, pentru ca s-au mai plans si alti clienti de aceeasi problema.

Asta presupunand ca numarul chiar este in retea, si pana acum a functionat fara probleme. 🙂 Daca e din alte retele, si nu ai minute in alte retele, sau credit, sau conditii sa se trimita, atunci e normal. :))

Dar banuiesc ca pana acum a mers, nu?

Client Orange

Cristina, bun venit în Comunitate?

Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? Ce se întâmplă când încerci să trimiți un SMS în rețea? Primești vreun mesaj de eroare?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Avem confirmarea colegilor noștri că situația a fost remediată.

Vă mulțumim încă o dată pentru răbdare și înțelegere.

Nela
Junior

trebuie să vă înarmați cu multă răbdare, 3-4 zile a durat până au remediat situația mea.. 

Corina8819
Începător

Eu am intampinat problema asta dar la cartela Vodafon, numar Orange portat de peste 9 ani nu am primit sms de la abonatii orange din data de 8.06.2023....se pare ca abia azi 13.06.2023, ora 20.48 am primit o parte din mesajele cu care eu am facut teste in ultimile zile.