anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Internet mobil nefuncțional cu opțiune 12€

Sandrea
Junior entuziast

După activarea opțiunii 12€, în urmă cu 3 zile, nu mai merge internetul mobil (în România). Cu bonusuri am >200GB net, dar degeaba... Am solicitat din nou setări automate pt internet, dar nu s-a rezolvat problema. Cineva a mai pățit așa? Cu opțiunea 5€ nu am avut astfel de probleme. 

1 Soluţie acceptată‚

Sandrea
Junior entuziast

Revin cu detalii. Deci am luat legătura cu un consultant online care mi-a făcut resetare de serviciu, am dat restart de nenumărate ori, am schimbat telefonul, dar nu s-a găsit problema.

Astăzi am fost la Orange shop, mi-au schimbat cartela SIM... aceeași problemă. Au făcut resetare din sistem, resetare din telefon, apoi de la ei din centru. Am stat acolo vreo 2 ore, dar nimeni nu înțelegea ce s-a întâmplat. Până la urmă mi-au reîncărcat din nou cu opțiune de 5€ (am platit din nou 30 de lei, bineînțeles) și acum merge. Concluzia a fost că probabil s-a blocat serviciul de date mobile pentru ce am activat optiunea imediat după reîncarcare cu credit. Dar habar nu au nici ei. Important e că eu am rămas cu încă 30 lei în minus și fără Roaming 😒 

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

Sandrea
Junior entuziast

Revin cu detalii. Deci am luat legătura cu un consultant online care mi-a făcut resetare de serviciu, am dat restart de nenumărate ori, am schimbat telefonul, dar nu s-a găsit problema.

Astăzi am fost la Orange shop, mi-au schimbat cartela SIM... aceeași problemă. Au făcut resetare din sistem, resetare din telefon, apoi de la ei din centru. Am stat acolo vreo 2 ore, dar nimeni nu înțelegea ce s-a întâmplat. Până la urmă mi-au reîncărcat din nou cu opțiune de 5€ (am platit din nou 30 de lei, bineînțeles) și acum merge. Concluzia a fost că probabil s-a blocat serviciul de date mobile pentru ce am activat optiunea imediat după reîncarcare cu credit. Dar habar nu au nici ei. Important e că eu am rămas cu încă 30 lei în minus și fără Roaming 😒 

@Sandrea: E bine s-a găsit soluția pentru problema contului tău. Uneori este nevoie de "sacrificiul" clientului pentru rezolvarea problemelor prestatorului. Nu degeaba am scris.... "o nouă reîncărcare cu opțiune îți va rezolva problema". Succes. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!