anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Credit prepay afisat incorect in aplicatia mobila

nicolae1988
Junior entuziast
Valoarea creditului nu mai este afisata corect pe aplicatia mobila, ba arata 0 euro, ba arata mai mult decat creditul existent.
Pe web valoarea creditului prepay este afisata corect.
31 Răspunsuri 31

arsradu
#StarMember
Aplicatia de Android cumva? Ca pe iOS pare ok. Dar pe Android, intr-adevar, si mie imi afiseaza credit 0, cu toate ca am mai mult (la 333 afiseaza valoarea corecta). Pare sa fie un bug.
Client Orange

nicolae1988
Junior entuziast
Da, pe aplicatia de android, arata eronat de ceva vreme, ca de o saptamana.

BlackWolf
Senior certificat
Aplicatia de Android are un bug, va fi probabil remediata in urmatorul update al aplicatiei. Mentine-o actualizata din Magazin

FLo1
#StarMember
La mine arată corect, adică 0€ credit :))

nicolae1988
Junior entuziast
Salut comunitate, oare se mai repara acest bug? Aplicatia pare destul de neprofesionala cand iti arata date eronate despre credit. Mie mi se pare un bug destul de urat sa nu fie rezolvat deja.

DanielaH
Moderator
@nicolae1988, poți atașa, te rog, o captură de ecran din aplicație și din varianta web? Mulțumim.

nicolae1988
Junior entuziast
@DanielaH am atasat.

DanielaH
Moderator
Mulțumesc! Vom ruga colegii să verifice situația ta. Pentru că avem nevoie de mai multe detalii, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail.

nicolae1988
Junior entuziast
@DanielaH am raspuns la email cu nr meu de telefon.

arsradu
#StarMember
Problema, din cate pot eu sa-mi dau seama, este una generala. Numarul de telefon n-are legatura in cazul asta. Se intampla cu orice nr de telefon. Atasez si eu screenshots de pe Android si iOS (pentru comparatie), pentru orice eventualitate. Pe iOS se afiseaza ok. Problema se reproduce doar pe Android.
Client Orange

DanielaH
Moderator
Mulțumim, am rugat colegii să verifice. Vă referiți la informația de la credit disponibil sau de la Phone Credit? @nicolae1988, tu ai 16,29 credit disponibil și 38,39 Phone Credit. Care din ele spui că nu este corectă?

nicolae1988
Junior entuziast
@DanielaH ma refer la la informația de la credit disponibil, nu la Phone Credit. 16,29 credit disponibil este valoarea adevarata.

DanielaH
Moderator
Păi văd în screenshotul tău că arată 16.29. Scuze, dar nu înțeleg unde este problema. Valoarea 38,39 este de la Phone Credit, nu de la credit disponibil.

nicolae1988
Junior entuziast
@DanielaH Pe primul ecran al aplicatiei ar trebui sa apara creditul care il ai, Phone credit apare la sectiunea de beneficii si acolo e numit clar Orange Phone Credit. Pe primul ecran al aplicatie trebuie sa fie creditul real al utilizatorului cartelei prepay. Poate ca asta e problema, ultima versiune lansata a schimbat creditul cartelei cu Orange Phone Credit :D. Legat de screenshoturile mele, primul arata valoarea creditului meu pe web (care e corect) si al doilea arata valoarea creditului meu pe aplicatia android(care e gresit).