anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reincarcare PrePay online nerealizata - experiente similare?

Mena
Începător
Am incercat astazi dimineata 24.09.2020 sa reincarc contul PrePay online. Desi pe site-ul Orange mi-a fost aratat mesajul ''Felicitari! Reincarcarea se va face in cateva momente ....'', contul nu mi-a fost reincarcat si nu am primit nici confirmare de reincarcare prin SMS (au trecut de la reincarcarea online mai mult de 5 ore). Am fost nevoita sa merg intre timp sa reincarc intr-un magazin Orange. In timp ce banca mi-a confirmat ca plata online a fost efectuata cu succes, comunicandu-mi ID-ul de autorizare si RRN-ul, cei de la suportul clienti Orange nu pot identifica nici o tranzactie cu aceste coduri. Ati avut experiente similare cu a mea? Ce pasi ati urmat sau ce sfaturi imi puteti da in aceasta situatie? Va multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Intr-adevar, am intampinat o problema tehnica privind reincarcarea efectuata din contul My Orange, insa situatia a fost remediata. Banii vor fi restituiti in termen de 3-5 zile lucratoare in functie de banca emitenta. Iti cerem scuze pentru neplacerile create si iti multumim pentru intelegere!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@Mena, bun venit în Comunitatea Orange și mulțumim pentru sesizare! Vom verifica situația la colegii noștri și vom reveni cu un răspuns. Mulțumim pentru înțelegere.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salut! Intr-adevar, am intampinat o problema tehnica privind reincarcarea efectuata din contul My Orange, insa situatia a fost remediata. Banii vor fi restituiti in termen de 3-5 zile lucratoare in functie de banca emitenta. Iti cerem scuze pentru neplacerile create si iti multumim pentru intelegere!

mihai_13
Maestru
Niciodata nu am avut probleme cu incarcarea unei cartele prepay - am cont online myorange din anul 2009 iar platile le-am facut tot timpul pe factura de abonament orange - probleme apar numai daca incarci de pe un card bancar (nesincronizare tranzactiei bancare banca-orange sau anumite ore in care banca face mentenanta conturilor)

DanielaH
Moderator
@Mena, ai primit banii înapoi în cont? E totul în regulă?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.