la 16-01-2026 08:29 PM
Salutare tuturor,
În urmă cu aproximativ 8 ani, am setat ca metode de recuperare pentru adresa mea de e-mail Yahoo un număr de telefon pe care îl foloseam la acel moment și o altă adresă de e-mail, tot Yahoo.
Nu îmi mai amintesc parola adresei de e-mail Yahoo pe care o folosesc în mod curent, deoarece aceasta era salvată pe iPhone, iar de fiecare dată când schimbam telefonul, toate datele se transferau automat de pe un iPhone pe altul. Astfel, nu a fost nevoie să introduc parola manual o perioadă foarte lungă de timp, adica ani, ceea ce a rezultat in a o uita.
Între timp, m-am mutat în altă țară și nu am mai păstrat numărul de telefon respectiv. De asemenea, adresa de e-mail Yahoo folosită ca metodă secundară de recuperare s-a dezactivat, cel mai probabil din cauza faptului că nu a mai fost utilizată de mult timp.
Problema este că am mare nevoie de această adresă de e-mail, având în vedere că o folosesc de aproximativ 19 ani și că am furnizat-o în foarte multe contexte importante de-a lungul timpului. Până recent, nu am avut niciodată nevoie să îmi reamintesc parola.
Situația s-a complicat în momentul în care am încercat să deschid contul folosind recunoașterea facială, iar sistemul mi-a cerut introducerea parolei. Am încercat toate parolele pe care le folosesc de obicei, însă fără succes.
Ca posibilă soluție, m-am gândit să recuperez numărul de telefon pe care îl setasem inițial ca metodă de recuperare a contului. Am sunat acel număr, însă mesajul indică faptul că nu mai este disponibil.
Întrebǎrile mele: cum aș reuși să cumpăr o cartelă de la Orange, solicitând în mod specific acel număr de telefon? Și credeți ca există vreo șansă reală să primesc pe acel număr codul de recuperare al contului yahoo?
la 16-01-2026 08:51 PM
Salutare!
Cel mai bine este să mergi la un Orange Shop și acolo vei primi toate detaliile despre numărul care te interesează. Dacă se mai poate recupera, poți.merge la un magazin Orange Shop și acolo discutat detaliile.
Ai detalii despre ceva asemănător aici .
Baftă!
la 16-01-2026 08:54 PM
Salutare!
Ai încercat să creezi o noua adresa de mail folosind aceeași adresă a e-mailului secundar?
Daca numărul nu este alocat îl poți recupera prin achiziționarea unui abonament într-un magazin Orange Shop. Consultații din magazin îți vor comunica exact situația numărului.
la 16-01-2026 09:36 PM
Ca sa recuperezi un numar intrat in carantina si dezactivat, trebuie sa faci abonament si sa stii niste detalii, pe care nu cred ca le mai stii dupa atatia ani. Nu se poate aloca un numar personalizat/preferential pe prepay, doar pe abonament. Oricum, trebuie realizat intr-un Orange Shop, deci trebuie sa fii in Romania sau sa solicite cineva cunoscut numarul ala.
"Număr personalizat: Un număr personalizat este un număr de telefon care conține o anumită secvență de cifre, solicitată în mod expres de către client, dar care nu este încadrat de către Operator ca număr de aur. Atribuirea unui număr personalizat se face în limita disponibilității și poate implica un cost suplimentar, indiferent dacă este solicitat pentru activarea unui abonament nou sau o schimabre de număr deja activ, conform politicii Operatorului."
DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-schimb-numrul-de-telefon-78
https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/cartela-sim-nr-personalizat/m-p/155767
16-01-2026 11:03 PM - editat 16-01-2026 11:04 PM
Salutare @Yahoo
Aceeasi speta a avut-o si sora mea, tot utilizator iPhone, si am incercat sa caut si in cloud parolele, din nefericire fara succes. Ce a functionat la mine, a fost faptul ca am activat yahoo account pro, si am vorbit cu un agent uman (contra cost). Am reusit sa ii explic problema, mi-a cerut sa ii dovedesc faptul ca era a mea acea adresa de email (am vorbit in numele surorii mele), spunandu-i cateva email-uri pe care le aveam inainte sa nu mai pot accesa, sau cativa expeditori. Bineinteles ca am facut asta, i-am oferit toate detaliile si mi-a resetat parola, in plus mi-a adaugat si un nr nou de telefon, si astfel a fost rezolvata problema.
Nu garantez ca este o rata de succes 100%, insa la mine a functionat, si merita incercat.
Seara faina!🌙
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor