anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

prepay neactivat

RobbFlynn
Vizitator

Salut,

De vreo 30 minute am facut o reincarcare prepay pt numarul ce-l am, dar n-am primit nici un sms, nicaieri. Banii din cont au fost luati. Optiunea de reincarcare a fost cu 30 de zile mentinere optiune/300 zile gratie, ceva de genul(5eu).

Mentionez ca sunt in afara tarii din august 2024. Telefonul are roaming activat si a fost conectat la retea tot timpul.

As vrea sa gasesc o confirmare ca numarul meu a primit reincarcarea; scopul reincarcarii e doar de a mentine nr "alive" pt cand ajung iar la vara in RO.

Merci anticipat de feedback.

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember

@RobbFlynn: Salut și bun găsit în Comunitate. Problema e simplă din cele relatate. Astfel, dacă ai acces la contul tău MyOrange vei putea regăsi informațiile despre actualizarea perioadei de grație 300zile și perioadă activă 30 de zile. Însă fiind în roaming și cu roaming dezactivat nu poți primi ca SMS mesajul, dar el a fost trimis de către Orange. 

Dacă totuși vrei să primești acel SMS în roaming, activează manual roamingul și vei primi mesajul SMS. Ulterior poți dezactiva roamingul pentru a nu consuma creditul încărcat acum. Cum poți face aceasta? Din MyOrange sau apelând *100# SelfCare (alegi pentru activare 2 - 2 - 2 roaming).

Recomandare: să te asiguri că NU ai datele mobile activate. Spor și numai bine.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Verifica starea numărului tau in contul my Orange (perioada activa, perioada de gratie suspendat/dezactivat).

Verifica istoricul reîncărcărilor in contul my Orange  și vezi daca tranzacția apare acolo și care este statusul acesteia.

În funcție de informațiile găsite contactează serviciul clienți prin chat sau telefonic la nr. +40374300300.

Daca bani au fost luați din contul bancar și creditul nu apare, cere informații despre procesarea tranzacție.