anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot transfera de pe numărul meu Mb din opțiune pe un alt număr?

Alina_35
Începător
Bună tuturor! Pot transfera de pe numărul meu Mb din opțiunea mea pe un alt număr?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Bună Alina. Resursele incluse în cadrul unei EO (extraoptiuni) nu sunt transferabile.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
@Alina: Bun venit in Comunitate. Din pacate, resursele de pe un prepay nu sunt transferabile.Poti transfera partial credit, dar nu resursele aferente unei optiuni.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver
Bun venit! Dacă ai în My Orange opțiunea banca de net și ai acel număr pe cont, poți încerca. Știu că la abonamente merge să fac acest lucru.

Razvan
#StarMember
Bună Alina. Resursele incluse în cadrul unei EO (extraoptiuni) nu sunt transferabile.

Anonim
Neaplicabil
Bună, Dacă ești pe PrePay, accesează link-ul de mai jos: https://www.orange.ro/bancadenet

FLo1
#StarMember
@cocolosh: Daca dai copy/paste la un link din Google, intotdeauna va arata cu acel carnat de caractere inutile pe final. Ofera un link "curat", fii profi! ____________________ @all: "Banca de net" primeste net pe gratis de la toti, dar ofera net doar celor cu minim 5€ optiune activa pe cont.

Anonim
Neaplicabil
@Flo_1 ai dreptate dar link-ul funcționează! 😉 (am editat, acum sunt "profi"?) :) Am spus "dacă ești pe PrePay", @Alina nu ne-a dat detalii.

FLo1
#StarMember
@cocolosh: :)) Bineinteles, erai si inainte. Atat doar ca "estetic" sau daca trebuie scris (nu copiat) un astfel de link dă bătaie de cap. Ai vazut și tu că e mai elegant în forma actuală. Pe de altă parte, @Alina a scris ”opțiunea mea”, deci nu e cazul unui abonament ci a unui prepay. 😉

Anonim
Neaplicabil
@Flo_1, mulțumesc pentru aprecieri 😉